Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ddemon » 31 maja 2013, 17:36

Trwa bardzo przygnębiająca konferencja Carlesa Puyola.
Kapitan tłumaczy jak wyglądał cały sezon z jego perspektywy. Ból od drugiego meczu presezonu. Ból, dyskomfort, ból, kontuzja ręki, ból, płyn w kolanie, krew, ból utrudniający poruszanie, operacja, zły stan kolana, trudna rehabilitacja.
I najważniejsze: - Swoją przyszłość wiążę tylko z Barceloną. Będę ciężko pracował. Nie chciałem mówić nic wcześniej, koncentrowałem się na rehabilitacji.

Milan? Nie miałem takich myśli. Myślałem o zakończeniu kariery, ale nie o odejściu. Karierę chcę zakończyć w Barcelonie.

Puyol: "Mam kontrakt do 2016 roku, mam go zamiar zrealizować i przejść na emeryturę gdy będę miał 40 lat"
:jupi: Oby wyzdrowiał jak najszybciej - potrzebujemy kogoś kto potrafi krzyknąć i podbudować drużyną bo ostatnio gramy jak dzieci zgubione we mgle :/

Co do VV i jego pozostania - Neymar jest kotem w worku ok...Ale nie ma gwarancji,że za rok bedziemy zmuszeni tylko kupywać bramkarza bo Neymar wypali...Także oczekuje przyjścia bramkarza już teraz,aby mógł zaadaptować się :) A z VV bądź co bądź mimo wszystko pożegnałbym z klubem - jakiś grosz zawsze wpadnie :)

Wróć do „Hiszpania”