Dresiarze!

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kujon » 12 cze 2005, 2:08

z takim drechem miałem do czynienia 4 dni temu....jak to każdego czwartku wracam ze szkoły ok 16 na tym przystanku co zwykle. Zmęczony po lekcjach, jade tym autobusem sam, więc słuchawki (douszne) do uszu i słucham mojego mp3. Autobus zatrzymuje się na moim przystanku, ja chce wyjść i widze "łysego" (ale widać po wyglądzie że z leksza ciota, żadna szafa tylko ok 180 cm ok 60 kg :lol: ) to jak zwykle, nauczony doświadczeniami z takimi ludźmi daje pauze i w mp3 i wychodze, ide kawałek i ten "dres" staje mi na drodze i pyta się:

"czego słuchasz" ?
- ja mu na to muzyki :lol:
"mp3 czy discman?"
- ja patrze na niego z uśmiechem na twarzy i mówi że mp3 :D

On mnie popycha (dosyć mocno), ja go też odpycham.....dostaje "liścia" :lol: w twarz...., a Kujon na to wielki zamach i leci piącha....chciałem z całej siły trafić go w okolice nosa albo oka ale niewiem czemu moja pięść wylądaława na jego....obojczyku :lol: chyba silnie dostał skoro od razu upadł, zastanawiałem się jeszcze czy mu nie dać buta ale doszedłem do wniosku że po co, i tak dostał... skutki są takie, że on pewnie ma połamany ten obojczyk a ja mam wybite 2 palce u prawej ręki i jeszcze tydzień w gipsie prawa ręka :/ ale za to moje mp3 jest całe :D

Możecie mówić, że agresywnie zareagowałem, ale życie mnie już pare razy nauczyło, że jak ktoś do Ciebie podbije to nie czekaj aż pierwszy dostaniesz....tylko rób to co najlepiej umiesz (ja nie chodze na żadne zapasy, czy sztuki walki ale jak mam się bronić to wiadomo - pięść a cel to nos, okolice skroni czy ew przepona)

Niewiecie gdzie można dostać taki gaz łzawiący, i czy na to trzeba jakieś zezwolenie czy trzeba być pełnoletnim...i w miare możliwości jaka jest cena tej broni....

Wróć do „Hyde Park”