Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 31 maja 2013, 22:50

mete pisze:Poli ma ponoć zarabiać 1 mln euro
Co tak mało :?: Przecież nawet Traore zarabia więcej bo bodajże 1,5.

Co do Ogbonny. Jakby doszło do transferu to kwota ma wynieść ok. 12 mln euro. Mam nadzieję, że będzie tańszy i oddamy im może połówki kart w zamian. Np. Salamona. Myślę, że mógłby tam(lub do Genoi) pasować.
mete pisze:Realistycznie patrząc - Ogbonna?, Poli, Cerci + kretywny pomocnik (Thiago) i można zaczynać sezon. A wszystkie te transfery mogłyby pokryć dwie sprzedaże - Robinho i Boateng.
Byłoby bardzo fajnie lecz wg Mnie nie praktycznie niemożliwe. Nie wierzę, że nie ściągniemy jak cieniasa który nie potrzebnie będzie zarabiał kasę. Wg Mnie przyjdzie ktoś o kim do tej pory się nie mówi.

Mam nadzieję, że to zwykłe plotki o przedłużeniu umowy z Robinho. Przecież gracz musiałby zejść ze swoimi zarobkami do 2 mln euro. Monaco się nim nie interesuje czasami :?: :lol:

Fajnie byłoby gdyby zastępca Allegriego(lub on sam) zdecydował się nie 4-2-3-1. DJ - Monto - Szary - Thiago - Cerci oraz Balo w ataku.

PS
Jak Juve ściągnie Jovetica za 12 mln euro + Q + połówkę Marrone to będzie można im pogratulować wspaniałego transferu, a Fiorentinie zapowiedzieć, że do LM jeszcze dłuuuuga droga.

Wróć do „Włochy”