Co tak małomete pisze:Poli ma ponoć zarabiać 1 mln euro
Co do Ogbonny. Jakby doszło do transferu to kwota ma wynieść ok. 12 mln euro. Mam nadzieję, że będzie tańszy i oddamy im może połówki kart w zamian. Np. Salamona. Myślę, że mógłby tam(lub do Genoi) pasować.
Byłoby bardzo fajnie lecz wg Mnie nie praktycznie niemożliwe. Nie wierzę, że nie ściągniemy jak cieniasa który nie potrzebnie będzie zarabiał kasę. Wg Mnie przyjdzie ktoś o kim do tej pory się nie mówi.mete pisze:Realistycznie patrząc - Ogbonna?, Poli, Cerci + kretywny pomocnik (Thiago) i można zaczynać sezon. A wszystkie te transfery mogłyby pokryć dwie sprzedaże - Robinho i Boateng.
Mam nadzieję, że to zwykłe plotki o przedłużeniu umowy z Robinho. Przecież gracz musiałby zejść ze swoimi zarobkami do 2 mln euro. Monaco się nim nie interesuje czasami
Fajnie byłoby gdyby zastępca Allegriego(lub on sam) zdecydował się nie 4-2-3-1. DJ - Monto - Szary - Thiago - Cerci oraz Balo w ataku.
PS
Jak Juve ściągnie Jovetica za 12 mln euro + Q + połówkę Marrone to będzie można im pogratulować wspaniałego transferu, a Fiorentinie zapowiedzieć, że do LM jeszcze dłuuuuga droga.