Dresiarze!

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: paszkwil » 12 cze 2005, 10:48

Niewiecie gdzie można dostać taki gaz łzawiący, i czy na to trzeba jakieś zezwolenie czy trzeba być pełnoletnim...i w miare możliwości jaka jest cena tej broni....

ja osobiscie mam taki gaz od kumpla...nie wiem czy to jest jakis lzawiacy czy cos ale wiem ze dusi bo to jest na psy...: )podobno ze jak sie psyknie to tak robi ze jakos ci sciska gardlo i nie mozesz oddychac przez jakis czas i lzy leca! :)niezbednik chodzenia po rzeszowie 8)

a jesli chodzi o przygody to mialem....moze nie takie grozne ale troche strachu bylo tym bardziej ze byo tych gosci z 5 i starsi ode mnie jakies 5-6 lat...a wiec:

posuwam sobie po rzeszowie w koszulce Romy(dopiero w miescie sie kaplem ze blad zrobilem :) ) i ide kolo dosc duzego sklepu gdzie ludzie juz czekal zeby wejsc na dyskoteteke....nagle paru gosci tam cchialo wejsc ale kasy nie mieli i patrza sie na mnie: ej mlody pozycz zlotowke...Mowie: nie mam :P ...ide dalej....drą sie: no pozycz....ja ide dalej: a ze na koszulce mam swoje anziwska to zaczeli sie na mnie drzec po nazwisku i nagle jeden zaczal biec ale pewnym korkiem srkrecilem do kspeu i tam juz nie wchodzil: ) ogolnie nie trudno w miescie trafic na dresiarza.. :?

Wróć do „Hyde Park”