Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 03 cze 2013, 17:34

Aubameyang na pewno chce wrócić do klubu, ale w nim jest problem z miejscem. To znaczy wiadomo - patrząc po statystykach (wykręconych przecież nie w ligowym tytanie), to miałby w Milanie pewny pierwszy skład, ale Allegri i Galliani pracują nad Cercim, który nie przyjdzie do Milanu na ławkę (to raz), na której zresztą jest już Niang.
EnJoy's: dwie rzeczy. Po pierwsze, musisz pisać po imieniu w tym temacie do kogoś? Posty stają się przez to kompletnie nieczytelne - ale to drobiazg. ;) Ważniejsze, czy Pierre-Emerick w ogóle pracuje w defensywie? Ja go pamiętam jako szeroko grającego cofniętego napastnika z primavery, wiedziałem, że może grać na skrzydle, ale od lat go nie oglądałem. A wiemy wszyscy, że dla Allegriego to podstawa - Cerci na przykład ładnie się cofa.
Zamparini: "Ilicic to Milan? Yes, if they pay me first, but Galliani doesn't want to spend any money."
Ilicic został wczoraj podany jako jeden z celów Allegriego, których zakupu się domaga obok Ogbonny, Poliego i Cerciego. Słowa Zampariniego rzucają trochę optymizmu do tego tematu, bo jeszcze wczoraj pisano, że Słoweniec jest już właściwie na 100% we Florencji.
Ciekaw jestem tylko, na jaką pozycję miałby przyjść? Patrząc na ostatnie doniesienia na temat okienka transferowego nabieram podejrzeń, że przejdziemy na 4-2-3-1.

Wróć do „Włochy”