Dresiarze!

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: fala » 12 cze 2005, 13:44

Gościu piotrek 256 uważaj kogo nazywasz CWELEM , wydaje się mi że wogóle nie miałeś styczności z klimatami więziennymi więc nie używaj takich słów , bo jesteś większym CWELEM niż ci goście o których piszesz .
Dla mnie temat dresów nie istnieje , takich gości nie ma , to media stworzyły taki wizerunek kibiców Hooligans , spójż na siebie , czy ty nie ubierasz bluzy dresowej ? ( pewnie w garniaku chodzisz ? heh ), może jesteście cykorami i każdy przypadek zaczepki lub ewentualnej bójki podciągacie pod swoją chorą wyobrażnię , media stworzyły nową grupkę pod którą łatwo jest podciągnąć wiele zdarzeń które na nas trafiają .
Stwierdzam że wymysł mediów zrobił swoje , dresiarzem mozna nazwać każdego , wystarczy że będzie ubrany w wyżej wymieniony strój i będzie pił piwo , ale chłam , zastanówcie się o czym piszecie ...
Temat do zamknięcia .

Modem nie jesteś. To raz. Dwa; dresy to nazwa umowna. W mojej częsci miasta gatunek wyginięty. Trzy czasem trzeba przeklnąć, a do tach panów ciężko mieć resztki szacunku. Sprawa czwarta, WP // Piwus

Wróć do „Hyde Park”