Dresiarze!

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post autor: Berele Lewartow » 12 cze 2005, 14:07

fala pisze:Gościu piotrek 256 uważaj kogo nazywasz CWELEM , .
:lol:
fala pisze:wydaje się mi że wogóle nie miałeś styczności z klimatami więziennymi.
to raczej mi się chwali,
fala pisze: więc nie używaj takich słów , bo jesteś większym CWELEM niż ci goście o których piszesz ..
narazie na cwela to wychodzisz tu tylko ty.
fala pisze:Dla mnie temat dresów nie istnieje.
chyba tylko dla Ciebie
fala pisze:, takich gości nie ma .
owszem są i to dość dużo
fala pisze:to media stworzyły taki wizerunek kibiców Hooligans.
bez żadnych podstaw by tego nie robiły, coś musiało się stać z naszym społeczenstwem,że w mediach powstał taki obraz.
fala pisze:, spójż na siebie , czy ty nie ubierasz bluzy dresowej ?.
tu nie chodzi o to w czym chodzisz tylko co robisz. Drsiarz to neologizm określający osby agresywne, kradnące,itd. I w takim wypadku dres nie musi wcale chodzić w dresie żeby być dresem. Troche to pogmatwane, ale prawdziwe.
fala pisze:, może jesteście cykorami i każdy przypadek zaczepki lub ewentualnej bójki podciągacie pod swoją chorą wyobrażnię?.
Czyli jest taka sytuacja. Ide sobie przez miasto i nagle wyskakuje dwóch cwelów i mówi dawaj komórke albo wpierdol. Moja chora wyobraznia?? Takich sytuacji jest pełno i trzeba temu jakoś zaradzić bo robi się to zbyt pospolite
fala pisze:,Stwierdzam że wymysł mediów zrobił swoje , dresiarzem mozna nazwać każdego , wystarczy że będzie ubrany w wyżej wymieniony strój i będzie pił piwo.
dla mnie jest zupełnie inaczej, to postępowanie wyznacza twój status w społeczeństwie, a to ,że ludzi o których tu piszemy nazwano dresiarzami to inna sprawa.
Po twoi poście wygląda na to,że w Polsce nie ma przemocy a ewentualne objawy agresji to tylko zwykły przypadek do którego ludzie dopisują sobie ideologie. A Polska to oaza spokju.
fala pisze:pewnie w garniaku chodzisz ? heh .
w garniaku byłem dwa razy w życiu. Bierzmowanie i egzamin gim.

Wróć do „Hyde Park”