Moja propozycja caly czas aktualna co do lotu. Ja nigdy nie lecialem do Barcelony taniej niz 500 zl za lot w 2 strony. Z wawy byly promocje z duzym wyprzedzeniem na lot w wysokosci 300zl. Najczesciej w srodku tygodnia. W kazdym razie na CN bilety troche kosztuja. Ostatnio kupowalem na prezent dla ziomka bilet na CN z Malaga za bramka ktory kosztowal 400 zl. Jak ktos chce obejrzec mecz ze srednim widokiem najczesciej za bramka to wyda powyzej 200 zl za bilet. sumarycznie z lotem i zakwaterowaniem koszta sa wyzsze anizeli obejrzenie meczow w Polsce czy np. Niemczech. Bilety na Bayern z Barca kosztuja powyzej 200 zl a sytuacja powinna byc analogiczna co do Gdanska. Tak wiec dalej jestem zdania ze wielkie halo z cen biletow robia Janusze ktore nigdy nie byly na CN albo tylko turystycznie przypadkiem zwiedzili stadion i sa jej fanami.Bienias, na 85% meczów ligowych Barcy na Camp Nou są tańsze bilety. Albo na taki Superpuchar Hiszpanii z Atletico, będą tańsze. Więc bez jaj, że jak kogoś nie stać itd...
Naprawdę wolę dorzucić stówkę i lecieć na mecz ligowy niż oglądać jakiś sparing w towarzystwie januszuf którzy nie mają na co kasy wydawać.
zadne porownanie. Arsenal nie przyciagnal fanow tylko nowy stadion Januszy. Idac twoim tokiem to ceny na obecna Legie sa wyzsze niz wtedy na Arsenal.Dla porównania bilety na mecz Legia - Arenal kosztowały od 25 do 130zł.