Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Arwin » 08 cze 2013, 15:16

Trzeba sobie powiedzieć szczerze, Lewandowski na ten moment w kadrze jest tylko z powodu nazwiska. A że trener nie ma jaj, żeby nie powołać Lewandowskiego to już inna sprawa. Robert w kadrze gra kichę. On jest kompletnie bezproduktywny, ani się nie cofnie po piłkę, a gdy już się po nią cofnie - oczywiście w drodze wyjątku - to zaraz ją traci, bo myśli sobie, że skoro stoi przed nim dwóch przeciwników, to sobie ich kiwnie i strzeli gola, tyle że tak nie jest i nie będzie. Albo mamy trenera i powołuje on tych, którzy są w formie, ale mamy parodystę, który powołuje piłkarzy z nazwiskami. Z Koseckim podobnie, toż to jest parodia a nie piłkarz, jeżeli on tak wygląda na tle Mołdawii, to nie wróżę mu kariery na miarę ojca, ani żadnej kariery zagranicą. Zresztą, co to za głupi nakaz powoływania kogoś tylko dlatego, że gra zagranicą? Teraz już mniej więcej rozumiem decyzję Obraniaka, czemu zrezygnował z gry w kadrze, z takim pionkiem jak Fornalik nic nie osiągniemy, toż to Smuda V2. Brać jakiegoś trenera zagranicznego, który złapie za mordy pseudogwiazdeczki i próbujemy szczęścia w eliminacjach do Mistrzostw Świata.

Dr.Football1 pisze:Wiesz, ze Cie kocham Arw, ale nie oslabiaj mnie z tym Saganowskim
Zaangażowania mu odmówić nie można, a Robertowi już tak. Jestem święcie przekonany, że gdyby tylko postawić na Sagana, to ten odwdzięczyłby się za zaufanie, którym go obdarowano.

No i zmienić tę chorą taktykę. Na Lichtenstain wychodzimy dwoma defensywnymi pomocnikami, na Mołdawię wychodzimy dwoma defensywnymi pomocnikami, przecież to jest parodia reprezentacyjna, a że prowadzi kadrę pionek, to takie mamy tego rezultaty. Czasem wydaje mi się, że byle kto, kto gra w FMa lepiej ustawiłby tę reprezentację, niż ten pachołek.

Wróć do „Polska”