Ja kiedyś planowałem jechać na SS sam. Jednak z biegiem czasu doszedłem do wniosku, że o wiele lepiej będzie jechać z MCP. Masa kibiców Milanu, fajna atmosfera i ogólnie fanclub ten jest znany w Mediolanie. Rok temu się zapisałem i miałem nadzieję, że uda mi się wreszcie spełnić marzenie. Jednak z kilku przyczyń (głównie wydatki na rodzinne imprezy oraz sprawy uczelnianie) nie udało mi się tego zrealizować. W tym sezonie jednak już pojadę na pewno. Kasa już jest, mniej zajęć na uczelni i raczej żadne dodatkowe wydatki mi się nie szykują na przyszły rok. Oczywiście zamierzam jechać z MCP i mam nadzieję, że mi się uda. Miałem jechać w tym roku na zlot letni, ale wypadło mi wesele w najbliższej rodzinie. Pewnie zacznę od tego, że będę chodził na spotkania milanistów w Rzeszowie (jest ktoś?) i z biegiem czasu ograrne jakiś wyjazd. W tej chwili czekam na kartę cuore rossonero, która chyba jest wymagana na mecze Serie A.
Na wyjazd grupą z forum też chętnie bym się zgodził, ale przeczuwam, że koszty większe niż z MCP.