Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Mates » 15 cze 2013, 19:41

Mirek15 pisze:Jednak wylot mięli z Poznania
Hm...chyba wyjazd. MCP nie lata na mecze, tylko jeździ autokarem. Co ma swój klimat, bo jest sporo czasu, żeby poznać Milanistów z którymi jedziesz.

Mirek15 pisze:Do tego myślę, że mogłoby być nawet taniej, bo czemu i drożej jak się jedzie na własną rękę
Jak lecisz samolotem to musisz nocować (min. 2 noclegi) w Mediolanie, a wiem z własnego doświadczenie, że to zwiększa koszty wyjazdu. Oczywiście można np koczować w Bergamo na lotnisku, ale nie polecam.
Zresztą jeśli chodzi o koszty to najwięcej zależy od tego ile chcesz wydać w samym Mediolanie na pamiątki i rzeczy związane z Milanem. Bo jak chcesz zrobić jakieś większe zakupy w Milan Poincie czy w Milan Store to i tak wyjazd wyjdzie drogo.
Rezus pisze:Cuore rossonero trzeba mieć jeśli chce się mieć szybciej bilet jeśli rusza sprzedaż biletów, wtedy można w każdym banku sobie kupić.
Ale to dotyczy chyba tylko Włochów, bo Polacy nie mają takiej możliwości. Choć tu mogę się mylić, bo nigdy nie kupowałem w taki sposób, ale też nie słyszałem, żeby ktoś z Polski tak kupował bilet.

Wróć do „Włochy”