Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: masacra » 15 cze 2013, 23:10

Daaaamian pisze:Ja nie mówię, że Anfield zostanie rozbudowane. Mówię, że - wbrew temu co Ty piszesz - istnieje taka możliwość.
\
Wiesz Damian, istnieje możliwość, na ten moment, że Legia zdobędzie Lige MIstrzów w roku 2014 ale to wciąz jest tylko mozliwość. Jasne, że jest szansa na rozbudowe ANfield/ Tylko, że po zaakceptowaniu tego szalonego planu (w co juz wątpie) trzeba jescze przekonac te kilkadzisiąt osób aby sprzedały swoja własność na potrzeby klubu, a z tego co sie orientuje nawet o to ich nikt z klubowych włodarzy nie pytał!!!!!!!!!!!!
Dlatego dalej mozesz powielac te mgliste brednie Pearca czy innego Tomkinsa o najblizszej rozbudoie Anfield. Wierz lub nie ale ci sami dziennikarze ponad 10 lat temu pisali niemalto samo i gówno wilkie z tej rozbudowy było także podziwiam frajerów, ktorzy dalej daja im sie nabierać.

Co do reszty. Pisałem że Carra gówno dostanie nie przedłuzenie kontraktu to mnie wysmiewałeś. Potem pisałem że Carra gówno dostanie nie miejsce w sztabie szkoleniowym to mnie wysmiałes. Potem pisałem ze suarek bedzie chciał za wszelką cene z Liverpoolu odejsc to... zgadnij co... tez mnie wysmiwałes. Powiedz co się z moich tzw prognoz się nie sprawdziło? Ja ci podpowiem NIC. Wszytsko o czym pisałem sie w koncu potwierdziło mimo twch usilnych prób mnie osmieszania.Uwierz, żaden mój cel w tym a by Ciebie dyskredytować, poprostu czasem cos wiem wiecej co sie w klubie naszym ukochanym dzeje niz pismaki wiedza i rozgłaszaja. Powinieneś raczej to docenić a nie na kazdym koroku prónbować mnie zdyskredytować. Czasem wiem gówno i gówno sie z tego potwirdza ale takim gównem staram sie na forum nie dzielić. Ale jak juz wiem cos w miare sprawdzonego to to napisze. I jeszcze się nie przejechałem na swoich prognozach i na prognozach "kumpli z liverpoolskiego pubu"

Wróć do „Anglia”