Nie wiem czy kiedykolwiek rozmawialiśmy o tym, że Suarez będzie chciał za wszelką cenę odejść z Liverpoolu, ale mniejsza o to. Jeśli chodzi o dyskusję o Carragherze, to nie naśmiewałem się z Twojego przekonania, że Jamie nie dostanie nowej umowy. Mało tego - pisałem, że nie dziwię się, że klub nie zaoferował mu jej przedłużenia.
Pisałeś, że klub nie sprowadzi w tym oknie żadnego środkowego obrońcy, a jedynymi alternatywami dla Aggera i Skrtela będą Coates i Kelly. Tymczasem Toure został już oficjalnie potwierdzony, Ilori pewnie zostanie w przyszłym tygodniu, a przed klubem prawdopodobnie długie negocjacje w sprawie Papadopulosa, który jest priorytetem Rodgersa jeśli chodzi o miejsce u boku Aggera. Coates pewnie lada moment zmieni otoczenie. Pisałeś również o tym, że priorytetem Rodgersa będzie sprowadzenie lewego obrońcy i defensywnego pomocnika, co również nie ma przełożenia na rzeczywistość. Jeśli to nie jest przejechanie na prognozach owych kumpli, to nie wiem co nim jest.
Nie ma jednak sensu bawić się w wyliczanki. Chcę w gruncie rzeczy powiedzieć tyle, że stwierdzenie "za każdym razem wychodzi na moje" jest naprawdę zabawne.