Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: masacra » 16 cze 2013, 0:04

Pisałem, że sprowadzenie środkowego obrońcy zależy od decyzji Skrtela. Nie sądziłem, że Brendan wykombinuje ŚO za free (nikt sie tego nie spodziewał, nawet twoje ulubione pismaki z LiverpoolEcho) ale dalej twierdze, że sprowadznie Papadopulosa czy jakiegokolwiek innego ŚO za kase, bedzie się bezposrednio wiazało z odejsciem Skrtela, o czym juz dawno pisałem. Po prostu miałem nadziej, że jednak Słowak sie na Brendana nie obraził i powalczy o miejsce w składzie. Co raz wiecej, musze przyznać, wskazuje na to, że tak nie bedzie jednak.
Tego Iloriego nie znam kompletnie mam tylko nadziej, że nie bedzie kolejnym Pellerinio, jesli ma to byc ŚO. A lewego defensora w tym okienku tak czy tak Brendan kupi. Wspomnisz jeszcze moje słowa. Czy to bedzie ten francuz o którym pisałem kilka tygodni temu? Nie wiem, raczej watpie ale w to, ze na celowniku jest jakis left back jestem pewien. Podobnie tego, że klub rozglada się usilnie za defensive midfielder. Miałem przez moment całkiem nie bez podstawne nadzieje na Wanyame z Glasgow ale raczej jesli w klubie ktos o nim myslał to jedynie przez chwile i raczej nie na powaznie. A szkoda.

Masz ogólnie racje. Ostatnio faktycznie pisałem głównie o left backu i defensive midfielder ale zauważ, okienko sie nawet jeszcze nie zaczęło Poczekajmy. Ja swoich prognoz raczej jestem pewien... niestety w sumie, bo jak tak to wszystko na chłodno analizowaliśmy to wyszło nam że na powanie w walke o LM Liverpool włączy sie nie szybciej niz w 2016 roku a to i tak przy załozeniu że Rodgers okażę się tym na kogo wszyscy liczymy, a zaden nowy wujek z walizka niepotrzebnej kasy w konkurencji sie nie pojawi. Po prostu raczej przyszły sezon bedzie kolejnym przejsciowym tak zwanym. Przy dbrych wiatrach jak mówie.

Wróć do „Anglia”