Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 19 cze 2013, 21:19

Wilmore pisze:Panorama - taki włoski magazyn - poinformowała, że Milan osiągnął w tajemnicy porozumienie z Tevezem: 5,5 rocznie na 3 lata, a sam zawodnik chce grać w Milanie, do transferu pozostało porozumienie z City (co nie powinno być trudne, jak pokazuje przeszłość).
Fajnie byłoby. Robinho na ten moment bierze jedynie milion mniej, a różnica przydatności obu panów w zespole byłaby widoczna. Choć tak jak pisałem wcześniej - wolałbym kogoś innego, kogoś młodszego. Robson ma być podobno na dniach odpalony do Santosu. Mam nadzieję, że ta saga skończy się jak najszybciej.

Odu - jego występy w SB potwierdzają, że nie ma dla niego u nas miejsca.

I teraz o ofercie Monaco. Niestety jak klub z Księstwa będzie chciał kupić Faraona to go kupi. Jak sprzedaż Boatenga jest przepiękna tak Shaarawy'ego już niekoniecznie. Myślę, że przy normalnym zarządzie oraz przy normalnych ruchach transferowych w niedalekiej przyszłości mógłby nas poprowadzić do zdobycia kilku trofeów. 60 mln euro to byłaby fajna suma jednak licząc, że maksymalnie 20 poszłoby na transfery(chyba nie wierzycie, że więcej :?: ) to dla nas kibiców to nie ma sensu. Miałoby to sens jakbyśmy za tą dwójkę dostali 4 graczy o wartości ok. 50 mln euro. Na razie możemy jednak gdybać na dzień dzisiejszy myślę, że ES jest bliżej pozostania niż odejścia jednak w naszym markecie wszystko jest możliwe.

Jeszcze potrzeba wziąć pod uwagę, że Inter czy Roma będą mocniejsi w przyszłym sezonie, więc wiecznie takiego FARTA jak w tym sezonie nie będziemy mieć i za rok czy 2 nie zagramy w LM co przyniesie kolosalne straty.

Wie ktoś ile Nani zarabia rocznie w United :?: Za śmieszną kwotę można wyrwać ciekawego gracza.

e:Wiadomo jaki wyszedł bilans finansowy za tamten sezon :?:

Wróć do „Włochy”