Fajnie byłoby. Robinho na ten moment bierze jedynie milion mniej, a różnica przydatności obu panów w zespole byłaby widoczna. Choć tak jak pisałem wcześniej - wolałbym kogoś innego, kogoś młodszego. Robson ma być podobno na dniach odpalony do Santosu. Mam nadzieję, że ta saga skończy się jak najszybciej.Wilmore pisze:Panorama - taki włoski magazyn - poinformowała, że Milan osiągnął w tajemnicy porozumienie z Tevezem: 5,5 rocznie na 3 lata, a sam zawodnik chce grać w Milanie, do transferu pozostało porozumienie z City (co nie powinno być trudne, jak pokazuje przeszłość).
Odu - jego występy w SB potwierdzają, że nie ma dla niego u nas miejsca.
I teraz o ofercie Monaco. Niestety jak klub z Księstwa będzie chciał kupić Faraona to go kupi. Jak sprzedaż Boatenga jest przepiękna tak Shaarawy'ego już niekoniecznie. Myślę, że przy normalnym zarządzie oraz przy normalnych ruchach transferowych w niedalekiej przyszłości mógłby nas poprowadzić do zdobycia kilku trofeów. 60 mln euro to byłaby fajna suma jednak licząc, że maksymalnie 20 poszłoby na transfery(chyba nie wierzycie, że więcej
Jeszcze potrzeba wziąć pod uwagę, że Inter czy Roma będą mocniejsi w przyszłym sezonie, więc wiecznie takiego FARTA jak w tym sezonie nie będziemy mieć i za rok czy 2 nie zagramy w LM co przyniesie kolosalne straty.
Wie ktoś ile Nani zarabia rocznie w United
e:Wiadomo jaki wyszedł bilans finansowy za tamten sezon