Za tamten rok, bo sprawozdania są roczne. Na minusie 6,7 mln euro. W tym jest jeszcze cześć pensji Zlatana, Silvy oraz pensje senatorów, którzy odeszli rok temu.e:Wiadomo jaki wyszedł bilans finansowy za tamten sezon
Jestem prawie pewny, że jeżeli sprzedamy ich za 60 baniek to wzamian przyjdzie Diamanti i Tevez, czyli łącznie około 20 baniek a reszta pójdzie dla Silvio. Dodatkowo sprzedamy Nocerino i Robinho i za nich ściągniemy Kuckę i Poliego.że maksymalnie 20 poszłoby na transfery(chyba nie wierzycie, że więcej )
Dlatego żadna opcja sprzedaży Faraona do mnie nie przemawia. Na Boga cały czas Baśka, Galliani i Silvio powtarzają, że teraz będziemy wychowywać mistrzów i co? Wychowaliśmy świetnego gracza i po roku go sprzedajemy? Pensja niska, niechce odejść, lojalny a my nim handlujemy jak workami z ziemniakami.
Didac Vila ma iść na wypożeczenie(0,5 mln) do Betiu z obowiązkiem wykupy za 2 mln.
Dziwi mnie upartość Gallianiego w negocjacjach z Santosem. Robinho chce iść tylko do nich, ma rok do końca kontraktu. Nie ma bata żeby mu dali 10 baniek. Zamiast go oddać i zarobić gorsze a dodatkowo odchudzić budżet transferowy to zatrzyma go na kolejny sezon i oddamy za darmo w 2014 roku.
Coraz częściej pojawiają się informacje o wymianie Nocerino-silvestre