Przecież Villa na 100% odejdzie więc nie rozumiem jak można go liczyć.ddemon pisze:Dodam magiczne słowo jeszcze...Nie mam wątpliwości,że w przyszłym sezonie może odejść - grać będzie Messi,Pedro,Neymar a w pierwszym z ławki pierdoła SanchezWciąż trzeba brać pod uwagę,że w kadrze jest Villa...Na ile minut Tello może liczyć w sezonie 300-500? Biorąc pod uwagę,że w tym miał ponad 1000 jest marnym wynikiem a klauzula jest...
Jak do tej pory żaden transfer nie uderza w minuty Tello. Jedyną przeszkodą może być (i pewnie będzie) Tito jeżeli okaże się, że Pedro gra bez względu na formę. To właśnie z Pedro i Sanchezem powinien rywalizować o swoje minuty Tello. Nie rozumiem jakim cudem miałby w przyszłym sezonie grać 1/3 tego co w ubiegłym
Gdyby tak by miało być (300-500 minut
Ja nie wiem skąd Ty bierzesz te ploty. Staram się być na bieżąco i co chwila czytam o obrońcach, na temat wzmocnień ataku nie słychać praktycznie NIC nie licząc śmiesznego newsa dotyczącego Maty, ale to plota stworzona na bazie Mourinho + Barcelona.ddemon pisze:Wiadomo ploty plotami ale jak się czyta ile zawodników ofensywnych Barca chce kupić a największe braki ma w obronie to mnie powoli krew zalewa...A trudno pominąć,że cała kasa poszła na Neymara i teraz aby wzmocnić jeszcze skład to musimy się pozbywać przyszłego cracka - Thiago przez niedopatrzenie klauzuli przez zarząd,sztab...A Sanchez dalej pozostaje w Barcelonie
No i ciekawe jakim cudem cała kasa poszła na Neymara skoro taki transfer (jak każda grubsza transakcja) jest rozkładany na raty
Sanchez to akurat w kolejce do odejścia powinien stać za Pedro
Rzeczywiście sytuacja wygląda bardzo tak sobie, ale można sobie trochę 'pomóc' nie porzucając zdrowego rozsądku. Jak czytam niektórych to można odnieść wrażenie, że są bliscy szaleństwaddemon pisze:Krótko - ciężkie jest życie kibica Barcy w tym okienku transferowym