Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

F-Lamp
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: F-Lamp » 22 cze 2013, 17:51

ddemon pisze:Dodam magiczne słowo jeszcze...Nie mam wątpliwości,że w przyszłym sezonie może odejść - grać będzie Messi,Pedro,Neymar a w pierwszym z ławki pierdoła Sanchez :D Wciąż trzeba brać pod uwagę,że w kadrze jest Villa...Na ile minut Tello może liczyć w sezonie 300-500? Biorąc pod uwagę,że w tym miał ponad 1000 jest marnym wynikiem a klauzula jest...
Przecież Villa na 100% odejdzie więc nie rozumiem jak można go liczyć.

Jak do tej pory żaden transfer nie uderza w minuty Tello. Jedyną przeszkodą może być (i pewnie będzie) Tito jeżeli okaże się, że Pedro gra bez względu na formę. To właśnie z Pedro i Sanchezem powinien rywalizować o swoje minuty Tello. Nie rozumiem jakim cudem miałby w przyszłym sezonie grać 1/3 tego co w ubiegłym :lol:

Gdyby tak by miało być (300-500 minut :lol: ) to klauzula jest bardzo sensowna i Barcelona sama powinna go wypychać z klubu. Nie przesadzajcie z niektórymi teoriami bo lada moment przeczytamy, że Messi zechce odejść a nowy stadion będzie się nazywał Qatar Nou.
ddemon pisze:Wiadomo ploty plotami ale jak się czyta ile zawodników ofensywnych Barca chce kupić a największe braki ma w obronie to mnie powoli krew zalewa...A trudno pominąć,że cała kasa poszła na Neymara i teraz aby wzmocnić jeszcze skład to musimy się pozbywać przyszłego cracka - Thiago przez niedopatrzenie klauzuli przez zarząd,sztab...A Sanchez dalej pozostaje w Barcelonie :/
Ja nie wiem skąd Ty bierzesz te ploty. Staram się być na bieżąco i co chwila czytam o obrońcach, na temat wzmocnień ataku nie słychać praktycznie NIC nie licząc śmiesznego newsa dotyczącego Maty, ale to plota stworzona na bazie Mourinho + Barcelona.

No i ciekawe jakim cudem cała kasa poszła na Neymara skoro taki transfer (jak każda grubsza transakcja) jest rozkładany na raty :think: W takim układzie będzie zaskoczony bo pewnie przyjdzie jeszcze środkowy obrońca (trudno orzec jaki) i być może bramkarz.

Sanchez to akurat w kolejce do odejścia powinien stać za Pedro :wink:
ddemon pisze:Krótko - ciężkie jest życie kibica Barcy w tym okienku transferowym
Rzeczywiście sytuacja wygląda bardzo tak sobie, ale można sobie trochę 'pomóc' nie porzucając zdrowego rozsądku. Jak czytam niektórych to można odnieść wrażenie, że są bliscy szaleństwa :P

Wróć do „Hiszpania”