Re: Tenis

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Tenis

Post autor: ddemon » 24 cze 2013, 15:36

Zgadza się odpadnięcie Errani to nie jest jakaś wielka niespodzianka - jest to typowa zawodniczka grająca na nawierzchnii ziemnej :D - Sam chciałem dać Handicapem gemowy na Errani ale w ostatniej chwili zdecydował rozsądek i postawiłem na inne zawodniczki/graczy

Ivanovic :boje się: Ona to mnie kiedyś zabije :D Dałem under gemowy 19,5 myślę w pierwszym secie już szybkie przełamanie prowadzenie 0-3 i co walka w tie-breku i wygrana 7-6 co spowodowało,że aby wydarzenie było trafione musi w 2 secie paść wynik 6-0 dla Serbki - myślę po zawodach idę jeść obiad,przychodzę,wchodzę na livescore i co widzę 6-0 :lol: Obstawienie kobiet w tenisie trzeba mieć naprawdę solidne nerwy :D
Victor Hanescu - Roger Federer (Most games won) H(9.5 - 0)
Na lajcie Szwajcar poradził sobie 8) Kurs fajny bo 2.05 :)

Pozostały jeszcze następujące zdarzenia:
Serena Williams - Mandy Minella (Most games won) H(0 - 8.5) 1 1.60
Anna Karolina Schmiedlova - Samantha Stosur (Most games won) H(6 - 0) 2 1.80
Lleyton Hewitt - Stanislas Wawrinka (1-2) 2 1.62
Kristina Mladenovic - Maria Sharapova (Liczba gemów) (Poniżej/powyżej: 18.0) under 1.95
Rafael Nadal - Steve Darcis (Most games won) H(0 - 8.5) 1 1.80
Nicolas Almagro - Jürgen Zopp (Liczba gemów) (Poniżej/powyżej: 30.0) under 1.85

Pierwsze dwa to zdarzenia jutrzejsze i cóż najbardziej się chyba ich obawiam - Stosur ostatnio gra w kratkę a Williams cóż więcej niż 16 gemów nie będzie ale pytanie czy wyrobi się 6-2,6-1 :P
Wawrinka i Maria nie powinni namieszać choć nigdy nic nie wiadomo
A Hiszpanie są zdecydowanymi faworytami także liczę na szybkie 3 setowe pojedynki :)

E: No Maryśka dała czadu w pierwszym secie przegrywa 6-5 i po kuponie :/

Wróć do „Inne sporty”