Masz racje moj blad zaszufladkowalem Ciebie do proPO a Ty byles po prostu antyPiS i anty Lech Kaczynski. Przepraszam ze nie jestem takim ekspertem od piwusa jakim Ty jestes od Chlopaczka. Z tego powodu jeszcze zdarza mi sie mieszac niektore rzeczy.piwus pisze:To cię kompromituje. Od trzech lat (lub więcej) jedziesz personalnie, a do tej pory się nie nauczyłeś, że nigdy na Platformę nie głosowałem, ani nie popierałem jej w żadnej innej formie. Naucz się tego w końcu. To apropos szufladkowania, które z bezlitosną faszystowską bezwględnością niby czynię.
I jednak z rozwaga uzywalbym takich slow jak kompromitacja i jechanie personalnie gdybym byl Toba. Troche samokryktyki by Ci sie przydalo ale przeciez nie bede Ci pisal ze klamiac jakoby Urban byl moim autorytetem i wywodzac z tego "co soba reprezentuje" (wciaz sie nie dowiedzialem - dno? zero? szambo? no tak nie napiszesz bo przeciez nie jedziesz personalnie) skompromitowales sie. Gdybym byl zlosliwy to napisalbym ze manipulacja troche w stylu Urbana wlasnie.
Kolejny raz nie zrozumiales. Mialem na mysli prawicowe marsze i prawicowe pokrzykiwania. Przylacze sie i zostane wielkim patriota. Tak jak wspomnialem tanie to i proste.piwus pisze:Nie możesz, bo w twojej miejscowości i (w praktycznie każdej innej, co pokazuje mobilizacja lewicy wspierana przez Jacka Żakowskiego w rocznice zabójstwa Narutowicza), byłbyś osamotniony i wyglądałbyś śmiesznie. Możesz najwyżej skopać grupę rekonstrukcyjną na Marszy Niepodległości Faszystów przy aplauzie Krytyki Politycznej.