Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post autor: Berele Lewartow » 13 cze 2005, 19:26

Czemu nie mam bana?? Nie ,żeby jakoś specjalnie chciał go dostać ,ale jeszcze niedawno miałem 8 ostrzeżeń po czym od moseratora tomusmc dsostałe kolejne dwa za ortografie(ale o tym za chwile). Z matematyki wiemy ,że 8+2=10 a z regulaminu wiemy ,że 10WP=Ban. Być może modserator tomusmc zrozumiał jak wielką gafe popełnił i cofnoł mi ostrzeżenie a być może w chwili pisania tego posta mam już bana.......
(a jednak dostałem 1wp , musiałme żle zauważyć przez te łzy w oczch po zamnknięciu tematu).Przepraszam za nieporozumienie.
Co do ostrzeżenia. Nie wiem jakim prawem dostałem te dwa WP. Po głowie chodzi mi tylko jedno racjonalne wytłumaczenie-moderator tomusmc poprostu nie zrozumiał moich intencji. Bo z tego co wiem za popełnianie błędów nawet w bardzo dużych ilościach nie dajecie WP, inaczej Zaza z tatą mieliby już dawno dożywotniego bana.

Prosze o niezwłóczne usunięcie mi tych dwóch czy jednego WP

EDIT
corinthians pisze:Piotrek a kto założył temat 'Najlepszy piłkarz z długimi włosami
Piwus miałeś racje.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2005, 19:36 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”