Zeby tylko 200kama_reda pisze:i wydaje mi się, że właśnie głównie na tym powinna polegać piłka nożna. Bo co za sens ma kupowanie graczy za 60 mln euro, łączne wydawanie na transfery 200 mln euroKaczormistrz pisze:poprostu Bayern nie daje za pilkarza kilkudziesieciu milionow oni wola te pieniadze wola wydac na podroze po krajach wyszukujac mlode talenty, nie probuja zatrzymywac swoich pilkarzy na sile jak sie koncza kontrakty i troche zal jak dobrzy zawodnicy odchodza za darmo ale na ich miejsce wchodza mlodzi utalentowani pilkarzeAle niektórym to się podoba
![]()
Jestem dumny z tego, że kibicuje takiemu klubowi jakiem jest BAYERNNigdy nie mógłbym sympatyzować z Chelsea, czy Realem, te kluby mają wiele kibiców, ale dlatego, ze tam są wielkie pieniądze m.in na transfery
To juz na bank nie jest pila. tylko 1 wielki biznes pod przywodztwem wuja dobrodzieja Romana
Mi sie tez podoba polityka transferowa Bayernu, ale ruch z wymiana Fringsa za Ismaela mnie za bardzo nie przekonal, patrzac nba fakt, ze Bayern musial dolozyc kase...
Co do tego, ze Bayern jest bogaty...to i tak i nie!!
W kasie klubu jest okolo120 mln euro!! To chyba jednak nie tak duzo, zbaczajac na to, ze Romek i jego Chelsea wydalo w poprzednim sezonie (dwoch) juz nie pamietam dokladnie 300 mln na same transfery!! :569:
To juz nawet przestalo byc smieszne!!