Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 28 cze 2013, 13:39

2. Zachowanie SES zasługuje na krytykę, więc Galliani chce go zmitygować pokazując: zachowujesz się fatalnie, choć mógłbyś być tu gwiazdą, mogę Cię w każdej chwili sprzedać i zamiast bycia bogiem w ukochanym klubie będziesz jednym z wielu zagranicą poddanym o wiele większej presji;
To IMHO chyba najbardziej prawdopodobny scenariusz. Faraon spuścił trochę z tonu (ale nie tak jak wielu twierdzi) i Galliani chce go zmotywować do cięższej pracy. Dzisiaj mniej więcej to samo co Ty napisałeś wczoraj napisał Di Marzio. Zobaczymy. Moim zdaniem Stephan będzie chciał zostać i udowodnić swoją wartość.

Wczoraj pisałem o tym, że Milan mógł maczać palce w transferze Quintero a dzisaj włoskie media to potwierdzają.

Wczoraj Galliani spotkał się z Prade w Giannino. Media podały dwie możliwe transakcje - Faraon za Jovetica (IMHO mało prawdopodbne. Milan jak sprzedaj swoje gwiazdy to nie bierze graczy w zamian) oraz Emanuelson na Ljaicja. Ta druga to fantastyczna opcja.

Jesteśmy łączeni z Vidiciem. Nie wiem jaką on ma sytuację w United (ostatnio sporo kontuzji chyba') i ile zarabia, ale zdrowy Serb to zmiejsca topowy obrońca w Serie A. Wiek jeszcze dobry na kilka lat gry zanim Vergara będzie gotowy.

Wróć do „Włochy”