Ha, ale mam źródła!Dzisiaj mniej więcej to samo co Ty napisałeś wczoraj napisał Di Marzio. Zobaczymy. Moim zdaniem Stephan będzie chciał zostać i udowodnić swoją wartość.
O Faraona jestem spokojny. Zarabia niewiele, ale w Milanie ma w perspektywie zarobki kilkakrotnie wyższe. Może stać się legendą, albo za parę lat w stylu Andrija odejść będąc na topie. Co miałby teraz zrobić? Jeśli on dziś odejdzie do City, to przepadnie. Mówimy o wielkim talencie, ale to chłopak, który rozegrał pół roku na wysokim poziomie (choć też nie ma co tego wyolbrzymiać). Trafi do City, gdzie będzie rywalizował z Silvą, Nasrim czy Aguero i zniknie tak prędko, jak się pojawił. On o tym wie, teraz potrzebna mu jest ciągła gra, a poza Milanem nie otrzyma tego nigdzie w klubie na odpowiednim poziomie.
Możesz to rozwinąć?Wczoraj pisałem o tym, że Milan mógł maczać palce w transferze Quintero a dzisaj włoskie media to potwierdzają.
Czy tylko ja nie widzę Ljajicia w ustawieniu z dwójką napastników?Wczoraj Galliani spotkał się z Prade w Giannino. Media podały dwie możliwe transakcje - Faraon za Jovetica (IMHO mało prawdopodbne. Milan jak sprzedaj swoje gwiazdy to nie bierze graczy w zamian) oraz Emanuelson na Ljaicja. Ta druga to fantastyczna opcja.
Choć fakt, opcja lepsza choćby z punktu widzenia kapitału: dostajemy lepszego zawodnika za gorszego, Serba zawsze można przestawić na inną pozycję, Urby prochu nie wymyśli już, choć przy zeszłorocznym systemie byłby bardzo cennym zmiennikiem.
Bez paszportu, podatny na urazy, drogi w utrzymaniu. Trzy razy nie.Jesteśmy łączeni z Vidiciem. Nie wiem jaką on ma sytuację w United (ostatnio sporo kontuzji chyba') i ile zarabia, ale zdrowy Serb to zmiejsca topowy obrońca w Serie A. Wiek jeszcze dobry na kilka lat gry zanim Vergara będzie gotowy.
Najważniejsze źródła unisono podają, że Honda porozumiał się z Milanem, a niedawno dyrektor CSKA mówił, że rozmawiał z Gallianim. Wzrasta we mnie wiara, że Honda do nas dołączy, pojawia się tylko pytanie: czy w lecie, czy w zimie?