Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Morrow » 30 cze 2013, 0:30

mete pisze:Jesteśmy łączeni z Vidiciem. Nie wiem jaką on ma sytuację w United (ostatnio sporo kontuzji chyba') i ile zarabia, ale zdrowy Serb to zmiejsca topowy obrońca w Serie A. Wiek jeszcze dobry na kilka lat gry zanim Vergara będzie gotowy.
Wilmore pisze:Bez paszportu, podatny na urazy, drogi w utrzymaniu. Trzy razy nie.
Też myślałem, że tyle będzie z Vidicia ale Serb mnie pozytywnie zaskoczył. Po tej makabrycznej kontuzji wrócił i od razu znowu wypadł na kilka miesięcy, to nie wróżyło dobrze. Okazało się jednak, że teraz chyba wszystko jest w porządku. Nemanja o dziwo po powrocie wyglądał bardzo dobrze, zagrał w 23 meczach w barwach MU tym sezonie a przecież przegapił ładny kawałek sezonu, wykurował się planowo i wydaje się, że problemy ze zdrowiem na szczęście ma już za sobą. Ferguson oszczędnie dysponował jego siłami i starał się żeby nie grał co 3 dni, za to Serb odwdzięczał się dobrą postawą na boisku. Na szczęście nigdzie się nie wybiera, w United jest kim rotować w obronie i liczę, że Nemanja będzie jednym z istotniejszych ogniw rotacji Moyesa na tej pozycji.

Wróć do „Włochy”