100% racji : )piotrek256 pisze:Musze chyba coś napisać bo niejaki Miko77 się za bardzo rozpędził. Chłopcze swojim tekstami ani mnie nie obrażasz , ani mi nie ubliżasz tylko najzwyczajneij na świecie robisz z siebie idiote. Radze Ci zaprzestać tych nędznych postępowań bo zle skończysz. Prędzej czy pózniej jeden z moderatorów przeglądnie tematy, wychwyci to co złe i odpowiednio wypunktuje. Ja obrażać cię nie będe bo było by to zbyt proste. To tyle jeżeli chodzi o Mikego77.
Co do parady i ogólnie całej społeczności gejowskiej. To ,że sa mi zabardzo nie przeszkadza, zresztą jeszcze z żadnym gejem nie miałem styczności. Są, ok. Tylko oni próbują nam wmówić, narzucić poprzez min. takie pardy ,że to co robią jest wpełni zrozumiałe i normalne(a takie nie jest). Próbuja wsiąknąć w nasze społeczeństwo, chcą wejśc do naszych szkoł ,domów itd. Za niedługo zaczną nam wmawiac ,ze adopcja powinna być absolutnie dozwolona a brak takiego zezwolenia pokazuje jak jesteśmy zacofani. Niech kochają się z kim i jak chcą tylko niech nie próbują nam wmawiać bzdur.
Druga sprawa ,że katolicy (a jest ich w naszym kraju podobno sporo) mogą czuć się dotknięci nie tylko ich postępowaniem ale też tym co mówia bo zdażą się im dość często pojechać kościół.
Czy dobrze ,ze parada się odbyła? Chyba tak, nie widze innego rozwiązania tylko co ona miał pokazać tego to ja już nie wiem. Tego ,że geje są wsród nas? Przecież to każdy wie.