Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Mazurek » 14 cze 2005, 23:01

A nikt nie zapytał czy ta dziewczyne zna czy tylko załatwił przez gościa, który zna gościa numer gg :D

Ale zgadzam się - nie ma uniwersalnego sposobu. Jak babka na ciebie leci to nieważne co byś powiedział to i tak jest twoja :)
W przeciwnym wypadku załatw sobie spotkanie sam na sam, zupełnie przypadkowo i daaawaj :D zaczynasz gadke a poźniej czekaj co z tego wyniknie :)
Jest bardzo ciekawy motyw podrywania "na aparat", ale raczej sie tutaj nie przyda, bo to wymaga przekroczenia pewnej granicy wieku :)

W jakimś filmie (którego tytułu nie moge sobie za cholere przypomniec) było coś takiego:
- Bolało ?
- ??
- Jak spadałaś z nieba, aniele
:lol: :lol: :lol: :lol:
Bardzo chciałbym zobaczyć jak ktoś używa tego tekstu w rzeczywistości :D Choć mam wrażenie, że to przyniesie odwrotny skutek - panna zacznie z ciebie smiac :D

W ogóle jestem przeciwnikiem takich formułek, ale jesli komus to pomaga to prosze bardzo :D Choc wyzej przeze mnie wspomniany "sposob - na aparat" był wykorzystywany kilkakrotnie z rewelayjnym skutkiem. Ale wszystkie te sposoby sa wylacznie dla tych, ktorzy chca podrywac zupelnie nieznajome kobiety oraz dla tych co szukaja panny na noc a nie "do chodzenia" :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”