Re: Mistrzostwa Swiata U-20 & Mistrzostwa Europy U-21 2013

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Mistrzostwa Swiata U-20 & Mistrzostwa Europy U-21 2013

Post autor: mzatlanta » 06 lip 2013, 23:12

Urugwaj :brawo: Ciezko mi uwierzyc, ze Hiszpania nie podolala, a jednak. Verzeri widac ma nosa do zmian, choc rzeczywiscie mogl Avenattiego wpuscic nieco wczesniej. Podobal mi sie dzis Rolan, ktory dal dobra zmiane. Laxalta juz chwalilam wczesniej. Troche jakby mniej widoczni Lopez i de Arrascaeta, ale moze zmeczenie dalo w koncu o sobie znac. Co do wymienianego wyzej Vareli, to dotad gral dobrze, ale bez szalu, za to dzis zagral naprawde swietne spotkanie, nareszcie zaczal przypominac tego zawodnika, ktory mnie zachwycil w Mistrzostwach Ameryki Poludniowej. Mam nadzieje, ze sie jeszcze rozwinie i bedzie wymiatal PL. W ogole cala obrona Celestes spisala sie naprawde niezle.

Szkoda troche Hiszpanow i przykro mi bylo patrzec na lzy Saula, ale zawsze i wszedzie wygrywac nie moga. Mimo to maja swietna druzyne i chociaz nie jestem zwolenniczka stylu gry, jaki prezentuja, to jednak ogladalo sie ich calkiem przyjemnie. Swietny Jese Rodriguez, choc podobalo mi sie tez jak gral Derik Osede no i wszyscy Rojiblancos spisali sie na medal, Oliver to perelka i bedzie nasza gwiazda w pomocy niedlugo :beer: Mam nadzieje, ze Cholo monitoruje i wyciaga wnioski.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”