Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 12 lip 2013, 14:21

Mazur w swoim stylu. Taka sytuacja jest w całej lidze. Tylko Juve może sobie pozwolić na coś więcej. Sytuacja ekonomiczna w kraju też nie jest dobra(lekko mówiąc :lol: ) więc nie dziwota, że liga jest jaka jest. Szybko się nie poprawi sytuacja. Tym bardziej jak kluby grające w LE będą same kopały grób SA.

Salamon w Sampie. Kariery rodak w Milanie nie zrobił. Jestem ciekaw co pokaże w Sampie bo na Wszołka nie liczę. Nie ta para kaloszy.

Ljajic - on de facto nie ma dopiero dobrej jednej rundy dopiero :?: Z tego co pamiętam wcześniej więcej było z problemu aniżeli przydatności. Nigdy nie zachwycał. Zdarzało mu się awanturować(wtedy gdy został zmieniony i ponoć obraził upośledzone dziecko trenera). Kwota ciekawa - bo 10 mln to nie jest dużo więc można go wziąć. Opcja zapewne lepsza niż Cerci na bok, a innego gracza niż Ljajic nie widzę. Bo trudno byłoby mi oglądać Nianga grającego tyle minut znowu.

Problemem Robinho jest pensja. Nie chce zarabiać znacząco mniej, a regularna gra mało go interesuje bo na Mundial za rok nie ma żadnych szans, żeby się załapał.

Myślę, że nic się nie zmieni i poza Polim trafi do nas jeszcze Honda oraz Ljajic, a Robinho w to okienko odejdzie. Być może jeszcze ktoś na środek defensywy do Milanu zawita jednak to będzie zależało od sprzedania szrotu którego mamy dużo i którego będzie się trudno pozbyć.

Wróć do „Włochy”