IMO Marco jeszcze zostanie w Paryżu. Przecież PSG się nie rozpadnie dlatego, że Ancelotti odchodzi, a transfery dalej pewnie planować będą choć na rynku na razie ich nie widać.
Nie wiem czemu akurat wybrałbyś jego mimo iż trudno tak naprawdę znaleźć kogo poza nim tam. Pastore(zbyt nierówny i drogi), Lucas(wiadomo cena za którą się nie powinno sprowadzać graczy z Brazylii), Lavezzi(nie przekonywujący gracz jak dla mnie) odpadają. Ibra też ma swoje minusy. Bardzo drogi w utrzymaniu jak na włoskie warunki, podeszły wiek, sam LM nie wygra(inna sprawa mogłaby być w Realu gdzie tam skład jest mocny i mam wrażenie, ze brakuje tylko Ibry), a SA trudno żebyście nie wygrali w tym roku patrząc na innych rywali.Falbor pisze:Jak z PSG to Ibre. Za rozsądną cenę bardzo chętnie przywitałbym go w Juve. Przez 2-3 lata może Nam zrobić kapitalną robotę w ataku. Ibra-Tevez, jeden z silniejszych ataków Europy.
Lepsze niz to kiedy kupowaliscie VidalaOzdobny pisze:Byloby milo, ale uwazam, ze po zakupie lewego pomocnika zakonczymy nasze mercato.