Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Slim91 » 14 lip 2013, 23:29

Leonardo w klubie już nie ma. Wątpliwe jest, że dopinał teraz jakikolwiek transfer skoro dostał bana który mu bodajże zabronił wykonywać czynności w PSG. Także trudno mi uwierzyć, że stoi za transferem Cavaniego. Może miał jakiś swój znikomy procent udziału jednak myślę, że nawet bez niego PSG zakupi Urugwajczyka. Wiadomo co się liczy - zapłacenie klauzuli bez tego ani rusz.

IMO Marco jeszcze zostanie w Paryżu. Przecież PSG się nie rozpadnie dlatego, że Ancelotti odchodzi, a transfery dalej pewnie planować będą choć na rynku na razie ich nie widać.
Falbor pisze:Jak z PSG to Ibre. Za rozsądną cenę bardzo chętnie przywitałbym go w Juve. Przez 2-3 lata może Nam zrobić kapitalną robotę w ataku. Ibra-Tevez, jeden z silniejszych ataków Europy.
Nie wiem czemu akurat wybrałbyś jego mimo iż trudno tak naprawdę znaleźć kogo poza nim tam. Pastore(zbyt nierówny i drogi), Lucas(wiadomo cena za którą się nie powinno sprowadzać graczy z Brazylii), Lavezzi(nie przekonywujący gracz jak dla mnie) odpadają. Ibra też ma swoje minusy. Bardzo drogi w utrzymaniu jak na włoskie warunki, podeszły wiek, sam LM nie wygra(inna sprawa mogłaby być w Realu gdzie tam skład jest mocny i mam wrażenie, ze brakuje tylko Ibry), a SA trudno żebyście nie wygrali w tym roku patrząc na innych rywali.
Ozdobny pisze:Byloby milo, ale uwazam, ze po zakupie lewego pomocnika zakonczymy nasze mercato.
Lepsze niz to kiedy kupowaliscie Vidala :?:

Wróć do „Włochy”