Po pierwsze slownik do reki a po drugie dawaj cytaty gdzie tak bardzo sie szczyce zeszlym sezonem.Odpowiedzialem tylko na zaczepke o Depor.Tomusmc pisze:Wogole jak ty sie szczycisz tym zeszlym sezonem!
Bez komentarza.To w takim razie jakie jest Juve skoro bylo dopiero na 3 miejscu?Ha ha ha i lol.To ze Milan jest super sam powiedziales.Ja tego nie powiedzialem.Stwierdzilem tylko fakt ze jest mistrzem Wloch.Tomusmc pisze: Milan jest taki super bo ma mistrza? hahaha smiechu warte!!
W koncu pokazales swoje prawdziwe oblicze.Tomusmc pisze: W tym zespole sa same pajace!
Nie musisz mi przypominac bo wiem ile ma.Negowalem gdzies to?Zreszta ilosc mistrzostw nie przeklada sie na szacunek zapamietaj to sobie.Swoja droga moze podasz tez liczby na arenie miedzynarodowej?Tam Milan jest bardziej utytulowany.Przypomne chodzby 6 razy zwyciestwo w LM.Tomusmc pisze: Mam ci przypominac ze Juve ma 27 scudetto i to on jak narazie jest najbardziej szanowanym zespolem w Serie A?
Sam sobie zaprzeczasz.Najpierw mowisz zebysmy nie wracali do poprzedniego sezonu a w nastepnym zdaniu proponujesz o cofniecie sie o 2-3 sezony w tyl.Konsekwencja godna podziwu.Tomusmc pisze: A to ze im nie poszlo w zeszlym sezonie to tez jest przeszlosc łosiu wiec do tego nie wracajmy! Jak chcesz to mozemy sie cofnac 2-3 sezony do tyłu to wtedy powiemy kto byl najlepszy a nie ze ty sie uczepiles zeszlego roku!
Kolejny raz przypominam ze wyrazilem w tym temacie swoja subiektywna opinie.Powiedzialem ze MOIM zdaniem Juve nic nie wygra z takim skladem i taka forma.Nie czepiam sie Juventusu tylko mowie to co uwazam.Jak komus to nie odpowiada to jego problem.