Droga Aniu!Anka pisze:Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, siona...siona pisze:Mona ja to wiem tylko bylem ciekawy czy wie to Anka ktora nazwala LFC druzyna jednego seoznu a z tym nie zgodze sie nigdy.Mona_ pisze: siona - ostatni raz Everton byl przed LFC 19 lat temukiedy siegal po tytul mistrzowski.
pozdrowkaNajprawdopodobniej czytałeś moją wypowiedź 'na wyrywki', ponieważ nazwałam LFC drużyną jednego sezonu po tym, jak inny Użytkownik nazwał tak Everton. Nie uważam, iż Liverpool to drużyna jednosezonowa, jednak kiedy widzę, że ktoś nazywa 'The Toffies' ekipą, która się zaraz wypali, to mnie krew zalewa...
Pozdrawiam.
Czuje dokladnie to samo jak ktos mowi ze Everton mialo fuksa i ze to jest druzyna jednego sezonu. Mam nadzieje, ze utrzymaja 4 miejsce w nastepnym sezonie... Ale Liverpool sie teraz strasznie zbroi, Manchester to samo, Arsenal to nawet nie musi, a o Chelsea nawet nie bede wspominal...Mimo iz jestem fanem Evetonu to mam pewne obawy co do miejsca w tabeli w nastepnym sezonie. Ale i tak wierze w Everton i bede z nimi na dobre i na zle!!!
Pozdro!