Calkwoice sie Toba zgadzam. Co do slowafutbolowa pisze:Moim zdaniem opowiadanie takich historii, że Everton to drużyna jednego sezonu jest na dzień dzisiejszy totalnie bez sensu. Ja rozumiem jakby ktoś tak powiedział w grudniu, albo za rok. Narazie nie znamy przecież dyspozycji ani zawodników Evertonu, ani żanej innej drużyny.
Ja ogólnie Everton lubię i mam nadzieję, ze jeszcze utrze nosa niedowiarkom![]()
Drogi clonerzecloner pisze:Drogi metolu
moge Ci powiedziec tylko jedno : Everton jest druzyna jednego sezonu, wydaje mi sie ze w przyszlym sezonie nie bedzie dla nich miejsca w czolowce, czyli walka o utrzymanie im zostaje Everton dokonuje jakichs transferow ?? bo kto stoi w miejscu ten sie cofa
Moze Everton nie bedzie w scislej czolowce ale co do tego ze w Premiership pozostanie nie mam najmniejszych watpliwosci... Mysle ze pierwsza 10 bedzie napewno, daje sobie reke uciac...
A co do transferow to nie boj sie... Everton przgotowywuje chocby transfer Emre, ale czy im sie uda?? Nie wiem, ale mam nadzieje ze tak... Z Scottem Parkerem i Forsellem nie wyszlo, ale jestem dobrej wiary... Jestem pewien tey ze Everton zrobi pare innzch zakupow... Oby
Pozdro