Obronca Benfiki Miguel z druzyn Serie A najbardziej chcialby grac w Juventusie.Wysłannicy Juve obserwuja tego pilkarza ale nie ma jeszcze zadnych konkretów.Mam nadzieje ze Moggi sprowadzi tego piłkarza bo nie dosc ze młody to i perspektywiczny.Tranfer moze ułatwic fakt iż agentem tego piłkarza jest Manuel Dimas były pilkarz Starej Damy.Zawodnik ten dobrze spisuje sie zarówno w ataku jak i w destrukcji.Juventus juz w ubiegłym roku interesował sie tym pilkarzem ale nic z tego nie wyszło i mam nadzieje ze tym razem transfer dojdzie do skutku
z innej beczki
Podobno syn Juana Sebastiana Verona chce aby jego ojciec grał w Juventusie.Madry chłopczyk
Jest jeszcze jedna fajna wiadomosc.Działacze Juve zaproponowali Nedvedowi przedłuzenie kontraktu.Pevel jednak jeszcze nie zdecydował o tym czy go podpisze ale jak twierdzi podejmie decyzje wciagu kilku najblizszych miesiecy.Mam nadzieje ze Pavel zdecyduje sie na ten krok choc juz raczej nie wroci do tej formy co prezentował kiedys.Podpisanie nowego kontraktu moze uniemozliwic fakt iz zawodnik coraz częściej boryka sie z kontuzjami.Pavel to jednak twardy gosc i pewnie zdecyduej sie na przedłuzenie
A co do Cassano to ogładałem finał pucharu pomiedzy Interem i Roma.Mozna powiedziec ze Cassano grał nawet dobrze tylko było widac brak wsparcia dla tego piłkarza.Totti wydawał sie byc jakis zagubiony