Człowieku, nie porównuj! 7:0!
Jeśli spojrzymy jedynie na wynik, to będzie zbyt powierzchowne. Trzeba obejrzeć znowu mecze, przejrzeć je, ja to zrobiłem. Bayern zmienił się w meczu z nami, nie grali tak wesoło, jak zwykle to robią, wykorzystali bardzo dobrze szybkość swoich dwóch skrzydeł, bardzo dobrze stosowali pressing, szczelnie się bronili. Mieli lepszy rytm od nas i byli silniejsi. Ale piłka była nasza, nie mogli nas zdominować. To jasne, że oni zagrali dużo lepiej, ale jest wiele powodów, które tłumaczą dlaczego ani my, ani Real nie dotarliśmy do finału.
Dlaczego?
Wojna między Barçą a Realem w ciągu sezonu bardzo nas wykańcza. W Niemczech tak nie jest, nie ma tej intensywności pojedynków, tej historycznej rywalizacji. Od dwóch lat oboje odpadamy w półfinale Ligi Mistrzów. To nie jest normalne. W tym roku wyczerpały nas półfinały Pucharu Króla. Były bardzo ciężkie. Jeśli tak dalej będzie, to nieuniknione, że gorzej będziemy wyglądać w kwietniu lub w maju.
http://www.fcbarca.com/48601-xavi-smiej ... cyklu.html
Bayern wcale a wcale nie zdominował, bo przecież dłużej mieli piłkę
W bagno nie idziesz. ddemon odpuścił, bo się argumenty skończyły, zmieniał swoje zdanie jak chorągiewka (vide przykład o przyzwyczajeniu się do cierpień itp). Też nie masz nic ciekawego do powiedzenia to myślisz, że jakieś "kończę" załatwi sprawę - chyba, że bagnem jest dla ciebie próba przegadania mnie - o to ciężko.