Gdzie Xavi powiedział, że Bayern gra antyfutbol i przeszedł dzięki sędziom? Gdzie powiedział, że Barcelona była lepsza? Bo przecież to powiedział, nie? W całej nienawiści do Barcelony palnąłeś kolejną już głupotę. Urocze.Ebi pisze:Xavi już to powiedział. Nie czytałeś tego wywiadu jak mówił, że Bayern ich nie zdominowal, bo przecież Barca byla dlużej przy piłce i miała więcej podań?Dr.Football1 pisze: LojezusiePowiadam Wam, ze za kilka miesiecy kibice Blaugrana zaczna pisac, ze to Barca byla lepsza, a Bayern gral antyfutbol i przeszedl dzieki sedziom
![]()
Celowo zacytowałem dwie części pomeczowego wywiadu. Zarówno po spotkaniu w Monachium, jak i w Barcelonie. Ty podajesz późniejszy wywiad dla Sportu, w którym Xavi mówi między innymi, że Bayern był lepszy. Rzeczywiście pieprzy głupoty.Ebi pisze:ale oto wypowiedzi już po dwumeczu:
Wydajesz się nadto arogancki jak na moje standardy. Nie będę pchał się w bagno, bo właśnie tak to wygląda. Cóż mogę więcej napisać, skoro Ty, piszesz o grubiańskim zachowaniu Barcelony i podajesz między innymi przykład z autopsji. Równie dobrze mógłbym polemizować z Grzesiem Lato, oburzonym dlaczego Barca meczu nie odwołała dwa miesiące temu. Poziom tej dyskusji jest tak niski jak wskazania wysokościomierza w tupolewie. Chcesz syfić dalej w tym temacie, śmiało, beze mnie. Trochę mnie też szokuje, dlaczego tak mało mówisz o Bayernie w tym temacie. Musisz co nieco nadrobić. W temacie o żużlu, tenisie i kulinariach również. Bez obrazy i bez odbioru.
Obyście mieli rację, wy nieznane źródła Celty.Celta sources: "We're one hundred per cent calm, no one of Barcelona has asked us about Luis Enrique." [faro de vigo]