młody talent

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Tardelli » 16 cze 2005, 12:54

Rossi pisze:FREDDY ADU- chyba nie musze go przedstawiać w wieku 13 lat podpisal kontrakt z nike opiewający na sume 1 mln dolarów pożniej był coraz większe kontarkty. Gra w klubie DC United pod wodzą Krzysztofa Nowaka.
Został zauważony gdy jego drużyna szkolna wygrała mistrzostwa stanowe. Jest objety palnem edukacji w któtym 50 najlepszych piłkarzy młodego pokolenia są trenowania w akademi na Florydzie. Przyjechał do USA z Gahny w weiku 8 lat, gdy miał 11 lat Inter Mediolan złożyl oferte jednak jego mataa się nie zgodziłą. Występuje w różnych kategoriach wiekowych reprezentacji USA.
GIUSEPPE ROSSI-młody włoch który przeszedł do Manchesteru United z Ac Parma. Z pochodzenia jest włochem urodził się w New Jersy. Został wybrany najlepszym pilkarzem młodego pokolenia drużyn rezerwowych w Angli. Z ta drużyną zdobył w tym roku potrójna korone ligi rezerw.Posiada paszport amerykanski, zdobył wiele goli dla drużyny rezerw w tym 3 w finale pucharu rezerw. W parmie nihdy nie podpisał profesionalnrgo kontraktu dlatego MU miało wolną droge do kupna lodego włocha, w parmie występował w drużynie primavera
HATEM BEN ARFA-Gracz Olympique Lyon, z pochodzenia tunezyjczyk, wychowanek najsłyniejszej akademi we Francji w Clermont, mistrz europy do lat 17 w roku 2004, ostatnio chce odejśc z klubu interesuje się nim Ajax Amsterdam, w Lyonie zadebiutował nawet strzelił bramke w pucharze francji.
LIONEL MESSI- przybył do Barcelony w wiekiu 12 lat z argentyny, drugi lub trzeci najmłodszy debiutant w zespole z kataloni w histori klubu, bardzo słąbe warunki fizyczne ale świetna techniak pozwala kreowac mu gre, ustawainy jako napstnik ale jak sam owie czuje się najlepiej na pozycji rozgrywającego. Ma jedna bramke w barwach Barcelony chyba w meczy z Santarder, zadebiutwał w meczu z Fc Porto
LEANDRO DEPREITAS- River Plate w wieku 11 lat preztdent AC Milan Silvo Berlusconi sprowadził go do Mediolanu lecz młody chłopak nie poradził sobie we WŁoszech i wrócił do ojczyzny, jak większosc latynowców słabe warunki fizyczne, typowa 10 , może jeszcze wróci kiedyś do MIlanu.
SERGIO AGUERO- napastnik, argentyna, Indepediente, jest obecnie na mistrzostwach świata do lat 20 , w swoim klubie przez kbiców uwielbiany i traktowany jako maskotka, zadebiutwał już w roku 2004 ma na swoim konicie conajmniej 5 bramek w pierwszej drużynie, gra z 20 na plecach, mam pare jego bramek na kompie super zawodnik.
ERIK LAMELA- zawodnik River Plate , słynna jego historia z jego przejsiciem do Barcelony co ostatecznie nie wypaliło , pojawia się w programach telewizyjnych w Argentynie, został zauważony przez barcelony w roku 2004 na turnieju w hiszpani gdzie jego zespół zwyciężł a Lamela zachwycał , jeszcze bardzo młody ale ma predyspozycje na gwiazde.
JONATHAN SPECTOR-Manchester United, USA ma paszport niemiecki. obrońca, zadebiutwał w MU na początku sezony 2004/2005, ma pare występów w pierwszej drużynie USA, świetnie radził sobie w tym seonie w drużunie rezerw, Birmingahm chciało go wypożyczyć ale Alex sie nie zgodził! był na MŚ under 17 w roku 2003 teraz gra w MŚ under 20, może gra c na prawej stronie obrony i na środku.
DANNY (DANIEL) SZETELA- wybrany przez Columbus Crew w pierwszej rundzie draftu, USA z pochodzenia polak , był na testach w Evertonie, MU się nim bardzo interesuje , gra w środku pola razem z Adu wielka nadzieja USA,tagże objęty programem 50 najzdolniejszych pilkarzy z USA,MŚ under 17 2003, MŚ under 20 2005, regularnie grywa w swoim klubie, bardzo medialny porównywany nawet do Beckhama,

ps Już mi się niechce pisać ale jak bardzo chcesz to moge, teraz ty mi napisz coś ciekawego , soory zabłedy ortograficzne i stylistczne ale o poprawność mi nie chodziło I CO?????

[/b][/i]
Dobra, to mi opisz tych piłkarzy, bo nic o nich nie wiem:

:arrow: Floribert Ngalula
:arrow: Vicente Olivera
:arrow: Cafer Can Asku
:arrow: Lynel Kitambala
:arrow: Ron-Robert Zieler
:arrow: Mwaba Mulenga

Wróć do „Wracając Do Meritum”