Pozytywnie czy negatywnieBoromir pisze:FM Handheld zrewolucjonizował moje życie.
Znalazłem pewien myk o którym już pewnie niektórzy nie wiedzą jeszcze. Jeżeli przychodzi termin gdzie można ściągać graczy za darmo(kończy się kontrakt po sezonie) którzy przychodzą po sezonie oferuje graczowi się kontrakt który jest wstanie zaakceptować. Oczywiście do tego chwalimy jego umiejętności w mediach oraz dodajemy, że bardzo chcemy go ściągnąć. Następnie gdy jakiś inny klub danemu piłkarzowi składa propozycje to my dajemy opcję zmień ofertę kontraktu i podwyższamy ją mniej więcej o 25% poprzedniej oferty. Następnie dajemy kontynuuj i gracz po dzień później chce do nas przejść.
Zadziałało kilka razy na piłkarzach. Teraz ściągając do Blackburn Konoplyanke(oferowało kontrakt PSG) oraz Alderweidela(oferowało kontrakt City) więc jestem pewien, że te klubu przebiły moją ofertę(dałem też dość dobrą ofertę jednak wiadomo jaką kasę dają szejki w tej grze) oraz kluby wyraźnie lepsze.
Ktoś z forumowiczów grających Blackburn pisał, że Jason Lowe to ostoja jego defensywy. U mnie gra dość słabo, aż się zastanawiam czy go nie sprzedać