Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ddemon » 23 lip 2013, 0:18

Czekam na jeszcze oficjalną wiadomość dot. nowego trenera Tata Martino...Powiedzmy sobie szczerze obojętnie kogo Rosell by nie wybrał każdy nowy trener będzie ogromną niewiadomą(no może Hiddink ale ta kandydatura nie była brana pod uwagę)...
Tak tak nawet jeśli Bielsa zostałby trenerem to kto wcale nie jest powiedziane,że te klocki by lepiej poustawi niż inny następca - Bielsa potrafił ustawić defensywnie zespół a ofensywnie wcale ta gra niebyła piorunująca zwłaszcza gdy wypadał jeden element układanki...Także z mojej strony obojętnie kogo wybiorą(wszystkie znaki wskazują na Martino) dostanie szansę na pokazanie swojego warsztatu trenerskiego - nic innego mi nie pozostaje,grę pogorszyć nie pogorszy bo już w tym sezonie gra wyglądała kiepsko aż dziwne,że udało się nam wyrównać rekord La Liga i zdobyć mistrzostwo...
Najbardziej mnie ciekawi okienko transferowe - o ile jestem pewien,że Fabregas w 99% zostanie to marzy mi się odejście Sancheza i kto wie może kupno Rooneya lub jakiegoś innego zawodnika no i przede wszystkim kupno środkowego obrońcy to powinnien być absolutny priorytet nowego trenera - skoro Martino trenował w Argentynie to może w tym kraju jest jakiś talent podobny do Marquinhosa :P

Wróć do „Hiszpania”