Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: veelden^ » 16 cze 2005, 15:01

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Zlatan wybrny gracze sezonu przez internaltów na JP ?? A ilu z nich ogląda serie A ?? A ile z nich kierowało sie tym co piszą inny ?? albo kwotą transferu ?? Bo jak by widzieli troche ligi to Canna był by nad nimi wszystkimi. A drugi Zambo. przynajmie jak prostaki sie nie zachowują
i tu sie musze zgodzic. prawda jest taka, ze Zlatan gral bardzo dobrze w Serie A i uwazam jego transfer za dobre posuniecie, lecz napewno nie prezentowal tak rownej formy jak Camoranesi, czy Cannavaro. Ja jestem zdania, ze to ta 2 powinna byc okrzyknieta graczami sezonu. Szwed gral widowiskowo i robil wokol siebie duzy szum i to zaowocowalo, ze wielu kibicow, ktorzy niestety nie ogladali meczy za wiele glosowalo na niego, lecz Ci co widzieli Juve regularnie, wiedza, ze to wlasnie Fabio i Mauro odwalali najlepsza robote na boisku. Co do Zambrotty to gral bardzo dobrze, ale jego dalbym na 3 miejscu. Ja tu nie chce klutni wszczynac, ale szlag mnie trafia kiedy zawodnik, ktory przed najwazniejszym meczem sezonu odwala taki cyrk (mowa tu o uderzeniu Cordoby przez Szweda), nagle zostaje za to wybrany graczem sesonu :? A z drugiej strony mamy Fabio, ktory zapobiegl wielu bramkom, a takze swietne dyrygowal cala defensywa i Mauro, ktory wlasciwie w pojedynke wygral mecz z Realem, a jak gra Juve bez niego mozna bylo pieknie zobaczyc w 2 polowie meczu na San Siro z Milanem. To tyle na ten temat.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Dla Was lucek jest kimś t przesuwa gor. Ale to jest głupota bo to co robi jest jehgo pracą ale nie jest on jedyny w fachu i nie jest najlepszy. Bo nie mozna powiedzieć to jest najlepszy.
poraz kolejny musze sie zgodzic z Zaza (prosze kibicow Juve, zeby mnie za to nie zlinczowali ;)) Moggi to bardzo dobry dyrektor generalny i jestem zadowolony z jego pracy, ale faktem jest, ze jest on osoba jak najbardziej do zastapienia. oczywiscie ma on mnostwo kontaktow i znajomosci, ale tyle samo co przyjaciol ma wrogow, a to rowniez ma wplyw na skutecznosc jego pracy. faktem jest ze lucek zrobil kilka rewelacyjnych transferow: Zambro, Camor, Cannavaro, czy Zizou, ale mial rowniez pare wpadek: Legro, Salas, sprzedaz Henry'ego. A pozostale transfery: Trezegol, Zlatan, Nedved, Gigi, czy Thuram wsyscy okazali sie bardzo udanymi zakupami, jednak zostali sprowadzeni za tak wielkie pieniadze, ze to bylo ich swego rodzaju powinnoscia grac dobrze :) Podsumowujac, mamy swietnego dyrektora sportowego i dobrze, ale prawda jest, ze nie jest on cudotworca, popelnia bledy jak kazdy i ma sukcesy jak kazdy (patrz MU i kupno chocby Ronaldo, czy tez Arsenal i zakup Henryego, czy Reyes'a). Ja nie chce zeby odchodzil, bo jak juz pisalem wczesniej, dobrze wykonuje swoja prace, ale jesli odejdzie nie bede robil z tego tragedii, bo wiem, ze szybko uda sie znalezc jego godnego nastepce. Pozdrawiam wszystkich :!:

:)

Wróć do „Wracając Do Meritum”