i tu sie musze zgodzic. prawda jest taka, ze Zlatan gral bardzo dobrze w Serie A i uwazam jego transfer za dobre posuniecie, lecz napewno nie prezentowal tak rownej formy jak Camoranesi, czy Cannavaro. Ja jestem zdania, ze to ta 2 powinna byc okrzyknieta graczami sezonu. Szwed gral widowiskowo i robil wokol siebie duzy szum i to zaowocowalo, ze wielu kibicow, ktorzy niestety nie ogladali meczy za wiele glosowalo na niego, lecz Ci co widzieli Juve regularnie, wiedza, ze to wlasnie Fabio i Mauro odwalali najlepsza robote na boisku. Co do Zambrotty to gral bardzo dobrze, ale jego dalbym na 3 miejscu. Ja tu nie chce klutni wszczynac, ale szlag mnie trafia kiedy zawodnik, ktory przed najwazniejszym meczem sezonu odwala taki cyrk (mowa tu o uderzeniu Cordoby przez Szweda), nagle zostaje za to wybrany graczem sesonu_*For_zaza_Milan*_ pisze:Zlatan wybrny gracze sezonu przez internaltów na JP ?? A ilu z nich ogląda serie A ?? A ile z nich kierowało sie tym co piszą inny ?? albo kwotą transferu ?? Bo jak by widzieli troche ligi to Canna był by nad nimi wszystkimi. A drugi Zambo. przynajmie jak prostaki sie nie zachowują
poraz kolejny musze sie zgodzic z Zaza (prosze kibicow Juve, zeby mnie za to nie zlinczowali_*For_zaza_Milan*_ pisze:Dla Was lucek jest kimś t przesuwa gor. Ale to jest głupota bo to co robi jest jehgo pracą ale nie jest on jedyny w fachu i nie jest najlepszy. Bo nie mozna powiedzieć to jest najlepszy.