Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Siatkówka

Post autor: Morrow » 30 lip 2013, 16:50

No to ładnie AA strzelił. Kadra na Euro w Polsce i Danii bez Ignaczaka, Zagumnego i Kosoka. Nie wiem czy tam w środku były jakieś brudy czy Włoch próbuje dokonać pewnej rewolucji, która i tak czeka zespół bo część graczy już młodsza nie będzie ale sporo ryzykuje po nieudanej LŚ. Jak ten zespół nie odpali podczas mistrzostw to Włoch poleci. Jego decyzje, jego odpowiedzialność, wypada poczekać do turnieju i zobaczyć jak to będzie wyglądało.

Zatorski znacznie lepiej wyglądał w LŚ i zasługuje na szansę ale rezygnacja z Zagumnego już na tym etapie może być bolesna chyba, że sam zawodnik poprosił żeby go pominąć co wydaje mi się mało realne ale jest jedynym sensownym argumentem. Z trójki Żygadło, Drzyzga, Łomacz na Euro zagra pierwsza dwójka, może to symboliczne przekazanie pałeczki, nie wiem ale w takim zestawie trudno będzie o sukces. Żygadło miewa wzloty i upadki, ostatnio wyglądał słabiej, w dodatku dla mnie on był zawsze bardzo solidnym ale jednak rzemieślnikiem, Zagumny też już młodszy nie będzie ale potrafił fajnie się uzupełniać z Żygadłą właśnie.

Rezygnacja z Kosoka nie jest dla mnie sensacją, nie wyglądał dobrze w tej LŚ (niewielu wyglądało).

Wróć do „Inne sporty”