Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 31 lip 2013, 16:07

Chyba nie żałujesz przyjścia Balo :?: To w tej chwili ikona Serie A, marketingowo największa gwiazda tej ligi.
Oczywiście, że nie. Bez Mario nie byloby LM teraz. Chodziło mi o to, że obserwujemy go od dłuższego czasu, bylismy go blisko pozyskania i trafia za grosze do innego klubu. Znająć przeszłość lada moment będzie wart 3 razy więcej.

Sprawa z Hondą pokazuje jaki cyrk funduje nam Berlusconi. Co roku są jakieś jaja. Dziwię się Hondzie, że chce do nas przejść po takich nieporozumieniach. Na jego miejscu odpuściłbym sobie już granie u sknery.
Jakie jaja? CSKA zachowuje się podobnie jak Viola swego czasu - woli go zatrzymać, by pomógł w osiąganiu wyników niż oddać już teraz. Honda jest dobrym piłkarzem, ale nie takim by przepłacać za niego skoro w grudniu może być nasz za darmo. Fiorentina się już nie chce powtórzyć tego błędu a może za rok CSKA nie będzie chciało.

Powiem więcej - osobiścue wolałbym, aby Honda trafił do nas w styczniu a teraz postarano się bardziej o Adema.

Genoa chce pożyczyć Nianga.

BTW - w 2014 roku dużej ilości ciekawych graczy kończą się kontrakty. Dawno tylu fajnych opcji na bosmanie nie było. Oby Łysy skorzystał.
Mete a jakieś info odnośnie Saponary bo słyszałem plotki że opuści caly pre-sezon a nie mogę go w kontuzjowanych zawodnikach odnalezć na stronkach. Podobno był tylko zmeczony po ME?
Też to czytałem a niedawno jakąś włoska gazeta podała, że do kwalifikacji nie będzie grał.
No to mi się już średnio podoba.
A dlaczego? Kucka to znacznie lepszy gracz niż Nocerino. Dodatkowo może grać za De Jonga jak i jako b2b. W tamtym sezonie był świetny.

EDIT

CSKA odrzuciło naszą ofertę.

Wróć do „Włochy”