Puchar lata czyli Intertoto.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: sly_FCI » 16 cze 2005, 23:11

Tomusmc pisze:
sly_FCI pisze:
Tomusmc pisze:
Mają dobrą ekipę, ale narazie nic nie znaczą w Europie (no chyba, że histroia). Liczę, że coś zwojują bo od kiedy przyszedł do nich Ebi polecieli na górę tabeli. Co do tamtego finału to szczerze mówiąc teraz Borussia raczej nie miała szans z Juventusem. Borussia była znakomita 8 lat temu za czasów Sammera czy też Mollera kiedy byli naprawdę nie do pokonania! Casy i skład się zmieniły...
Fakt teraz z Juve nie mieliby szans, ale mysle ze by powalczyli i z fazy grupowej ligi mistrzów by wszyli sądze ze beda w tej 3 zespołów która wejdzie do UEFa , a wtedy mieli paczke. Sammer to był ktoś, Moller tak samo... Może Ebi teraz bedzie rozdawał karty w tym klubie jestem ciekawy jak beda grac w przyszlym sezonie.. Oby dobrze licze na nich to jedna z moich ulubionych ekip bundesligi... Ale i tak twierdze ze zaden polski klub by ich nie pokonał... Maja paczke zeby powalczyc w bundeslidze, gdyby jeszcze mieli niezly budżet! :D a Lech mam nadzieje ze powlaczy dość wysoko ale jezeli trafi na jakis sredni europejski klub moze bys kiepsko ... :/
Jak polski zespół miałby pokonać Borussie skoro nie potrafią pokonać Valerengi czy też innego słabego zespołu....mowa tu nawet o Amice, która nam narobiła wstydu. Ja też liczę, że zobaczymy starą dobrą Borussie i że w końcu wyjdą z długów! Podobała mi się ich gra pod koniec sezonu, szkoda, że tak późno się obudzili, a mogła być Liga Mistrzów... :?
No Valerengi albo tereka grozny :? :? hmm no i jeszcvze Tibilisi... Nie poslkie zespoły to ostatnio dno w pucharach, ale teraz niby zespoly co najlepiej graly ostatnio w pucharach moze cos skombinuja ? watpie...
Borussia moze jakby szybciej skolowala Ebiego :D to by bylo lepiej ciesze sie ze ten pilkarz tam gra i jest niezly naprawde to jeden z naszych talentów nielicznych dodajmy, ale nie wychował sie w Poslce i uczył sie grać w Holandii... Ciekawe czy Rosicky zostanie w klubie pozdro :D

Wróć do „Puchary Europejskie”