Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Emerald » 03 sie 2013, 15:40

Dwie sprawy:

1. Niesamowicie mi się podoba czcionka którą napisane są nazwiska i numery - mam nadzieję, że to na stałe a nie jakaś pojedyncza akcja??
2. Nie udało mi się obejrzeć meczu (zarzuciłem dzisiaj tylko bramki) - gdyby ktoś miał link do miejsca gdzie można sobie obejrzeć byłbym bardzo wdzięczny.

No i dodam jeszcze w sprawie obrońcy - moim zdaniem wszystko zależy od cen. Uważam, że wzmocnienie środka obrony jest niezbędne, ale w tym momencie raczej nie ma na rynku zawodnika w wypadku którego zestawienie parametrów ceny, wieku i umiejętności dawałyby zadowalający wynik.

Jeśli się taki nie znajdzie to będę bardziej zadowolony z dania czasu Bartrze czy sprowadzenia jakiegoś noname'a z potencjałem za drobne, niż wywalania grubego hajsu za Aggera, Luiza czy tym bardziej astronomicznego hajsu za Silve. Silva jeszcze miałby się szanse w części zwrócić z praw marketingowych, Agger i Luiz to moim zdaniem kasa nie do wyjęcia. Czasami trzeba pomyśleć nad wpływem polityki transferowej na klub w dłuższym okresie a nie tylko w najbliższym sezonie...

Wróć do „Hiszpania”