Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3403

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 04 sie 2013, 13:46

Moim zdaniem na spotkaniu Maxa, Berlu i Gallianiego zdecydowano się na zmianę taktyki na 4-3-1-2 bo mieli plany transferowe, a przynajmniej jeden (Honda).

Galliani myślał, a wręcz był pewien że ruscy wezmą 2 banki i pozamiatane, więc Max zaczął treningi pod tym kątem a że nie było nikogo prócz Princea to go tam wystawiał. Zespoł miał przywyknąć do nowej taktyki a po przyjściu Hondy Max zamieniłby tylko 2 klocki, Boatenga by cofnął do pomocy a wstawił Hondę.

A tu dupa, nikt nie sie spodziewał że CSKA z nami tak zatańczy , ale mam nadzieję ze to ostatni występ Hondy w Moskwie i w poniedziałek ogłoszą że jest nasz.
Zresztą podobno w poniedziałek mamy podbić ofertę.

Teraz Gallianiemu pali się grunt pod nogami, nie wiedzą co będzie więc Max wraca do 4-3-3, ja to tak widzę.
Z Ademem to wyczuli pismo nosem i skoro jest cień szansy to będą próbować, nizależnie od tego czy przyjdzie Honda teraz czy w styczniu. Myśle że zdają sobie sprawę z tego źe albo kupią go w lecie albo nigdy.

Edt

Honda dziś chyba był myślami gdzie indziej, zagrał słabo podobno i został zmieniony.
Wracając do Ljajicia mam nadzieje że tym razem G nie będzie grał w swoje gierki w zaparte i podbije do tych 10 ktore zadowoli podobno Viole

Wróć do „Włochy”