Prawda jest taka, że na Berlusconim i jego rodzinie raczej już daleko nie zajedziemy. Walka o mistrzostwo Włoch i faza pucharowa LM to jest maksimum. Ogólnie Moratti robi teraz wielką przyszługę Interowi i pokazuje jak bardzo mu zależy na losie Interu. Mam nadzieję, że Berlu zrobi to samo dla Milanu. Owszem fajnie, że jest plan stawiania na młodzieź, zwiększenia przychodów itp, ale kasa w klubie też jest potrzebna, a nie tylko liczenie, że inni oddadzą nam swoich graczy za bezcen. Nie mówie, że klub ma szastać na prawą i lewo kasą, ale taki klub jak Milan nie może tylko liczyć na darowizny i czekać aż graczom się kończą kontrakty. No i poważny klub jest w stanie kupić graczy, których potrzebuje przed obozem treningowym a my zawsze musimy czekać na koniec sierpnia licząć na promocje.Mam nadzieje że Berlu się znudzi i przekaże stery Baśce ona z nich wszystkich jest najrozsądniejsza, o ile wcześniej sam sie nie doprowadzi do bankructwa...bo ni chciałbym Milanu w wersji Chelsea, City Psg itd..
Samo przekazanie Baśce klubu nic nie da. Kasy ona nie wyczaruje a firma Finnivest już nie chce łożyć na Milan.
Saponara tym bardziej nie jest graczem dla którego się zmienia taktykę.Tu się zgodze ale sam Łysy powiedział że przyjście Saponary było przyczyną zmiany taktyki. Wiadomo że to co mówią do kamer to jedno a co myślą to drugie, wiem że masz rację co do Berlu...niestety