Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3401

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 04 sie 2013, 18:33

Nie no, sorry, to by wskazywało na to, że Galliani - uważany za najlepszego w swoim fachu w tej chwili we Włoszech (czasy ex aequo na pierwszym miejscu z Moggim są słusznie minione) - to pięciolatek, który ma jedną wersję budowy ekipy i uzależnia całe okienko transferowe od jednego bardzo niepewnego posunięcia.
nie zupełnie o to mi chodziło, ale idąc za twoja wypowiedzią to skoro ogłoszono oficjalnie po "wielkim szczycie" ze gramy 4-3-1-2 to niby kim?? Boatengiem Saponarą?.
W tym właśnie momenice Galliani uzależnił całe okienko transferowe tak jak napisałeś od poszukiwania ofensywnego pomocnika bo takowego w kadrze na pierwsza "11" nie posiadamy. Nie tak?

Mi natomiast chodziło o to, że może temat Hondy, i nie mówie tu o zainteresowaniu tylko o czymś więcej, był już przed ogłoszeniem taktyki. Może wtedy sie werbalnie dogadano. Transfer Hondy nie wydawał się trudnym - pół roku do końca kontraktu, zdecydowana chęć gry u nas, wielu myślało że to done deal.. tylko z działaczami nie wyszło. Łysy sobie Hondy nie wymyślił dzień przed tym jak podały to gazety. O to mi chodziło, ale to tylko hipoteza.

EDIT
Milan’s offer for Ljajic is €8m in 4 installments. Fiorentina rejected that offer
:shock:

8 mln drogą nie chodzi ale w 4 ratach? :oops:

Wróć do „Włochy”