Re: Mamusiu, czy ja jestem dziwny?

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Mamusiu, czy ja jestem dziwny?

Post autor: mzatlanta » 05 sie 2013, 23:25

Trzeba dodac troche do swojej listy dziwactw:
-ja takze cierpie na nerwice natrectw, albo cos podobnego, bo sprawdzam po 100 razy, czy mam w torebce dokumenty/portfel/telefon po wyjsciu np. ze sklepu
- z tej samej kategorii, po 100 razy sprawdzam gaz przed wyjsciem z domu i mam obsesje na punkcie zostawiania otwartych okien
- jako dziecko nie potrafilam spac przy zgaszonym swietle, teraz juz oczywiscie zasne normalnie w ciemnosci, ale wciaz bardziej komfortowo czuje sie przy swietle, im jasniej, tym lepiej a juz na pewno latwiej mi sie zasypia przy wlaczonym tv :P
- inny koszmar z dziecinstwa to to, ze nienawidzilam lata i chodzenia bez skarpet/rajstop, z tego co slyszalam i sama pamietam, to rodzice mieli ze mna wesolo, na szczescie mi to minelo :wink:
- panicznie boje sie dentysty i w ogole ktokolwiek, kojarzacy sie z medycyna, pielegniarka, obojetnie budzi we mnie dreszcze :oops:
- po kilka razy dziennie sprawdzam skrzynke na listy, podobnie skrzynke mailowa, o ile mam dostep do kompa
- nie lubie, jak ktos korzysta z moich naczyn/sztuccow i nie lubie pic z bialych kubkow czy filizanek
- -zapomnialam o co najmniej 2 dziwactwach:- kolo lozka zawsze mam pelno rzeczy, kosmetykow, papierow, roznych przedmiotow, bez ktorych ciezko mi zasnac, i jeszcze musza byc poukladane wg mojego gustu,najblizsi maja ze mnie z tego powodu niezly ubaw
- nie wyjde z domu bez jakiegos wierzchniego ubrania, chocby sweterka, ktory musze miec przy sobie chocby byl najwiekszy upal
- nie wypije wody czy jakiegokolwiek innego napoju, jesli zostala resztka na dnie butelki, to samo dotyczy resztek napojow w szklankach etc. i wody na dnie czajnika
Ostatnio zmieniony 06 sie 2013, 1:51 przez mzatlanta, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”