Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 18 cze 2005, 1:52

Coś wiadomo :roll:. Ale jestem ciekaw, czy kogoś stać tu na teorie spiskowe. Od siebie powiem tylko, że kiedy wysiadał z helikoptera z paterą wyglądał w sumie zdrowo. Ciekawe też jak będzie działał w PO. Macie dość przesłanek, aby dochodzić "prawdy".

Pawelec był wiceprezesem, że tak powiem z ramienia SKWK. Czyli nasz człowiek, wśród bestiariusza wiślackiego zarządu. Człowiek, który załatwiał wszelkie środki na budowę stadionu i wszelkie trudności z tym związane jeszcze zanim dostał posadę. Miał swoje poglądy, ale wyrażał je w taki sposób, że Basałaj nie mógł go zbesztać (w przeciwieństwie do Liczki :lol:).

Opinii ode mnie nie usłyszysz, bo za mało wiem na temat jego odejścia. To była sucha wiadomość, ze względu na stan zdrowia odchodzi. W każdym razie zdrowia.

Ale i tak pojawi się za miesiąc plotka, a potem nieporadne dementi klubu :roll:.

Sezon ogórkowo-transferowy uważam za otwarty :D.

Pojawiły sie juz konkretne oferty dla Żurawskiego (już są o nim trzy newsy dziennie- prawdopodobnie już w poniedziałek bedziemy wiedzieli o przeprowadzce do Glasgow), po Cantoro zgłasza się FC Basel, po Baszczyńskiego Sevilla i Dynamo Moskwa, Kowalczykiem ineteresuje się Dynamo Moskwa.

Dla przeciwwagi nasze plany "wzmocnień". Santiago Martín Silva Oliveira, który podobno jest bramkarzem, ale może się okazać równie dorze bramkarzem, w dalszym ciągu Kubica i ku zmartwieniu clonera, który lubi egzotycznych graczy, Paweł Abott (III angielska).

Wróć do „Polska”