Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Simin
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Simin » 18 cze 2005, 3:22

Od kiedy pieniadze Romana zaczaly przeslaniac futbol do wtedy nienawidze Chelea!! Jak mozna wydac na transfery 380 milionow euro?? :roll: Przeciez co ten koles tam wyrabia to wola o pomste do nieba!! Na szczescie NIE WSZYSCY I NIE WSZYSTKO JEST NA SPRZEDAZ!! Nie udalo sie kupic Ronaldinho za 100 mln :roll: (ja pier**** to jest tyle co ma Bayern w kasie - niewiele mniej) i Adriano tez za 100 baniek nie dalo rady!! Jak dobrze, ze sa jeszcze noramlne osoby na tym swiecie, co nie leca tylko za cyferkami (pojedyncze niestety :( )
No przecie wszystkie sukcesy zostaly definitywnie kupione!! :roll: A moze nie?? Pierwsze mistrzostwo od 50 lat!! :570: robi ogromne wrazenie... to jest idealny przyklad na to, ze ten sukces mial w 85% ekonomicne podloze :( SMUTNE, ze takie rzeczy sie dzieja w pilce noznej, bo obecnie Chelsea wyprzedzila juz nawet Real w jajcach transferowych ktore wyczynia...
P.S. Nie rozumiem tez tych (i TYLKO TYCH) 'kiboli' The Blues co przyplyneli do klubu razem z nazwiskami pilkarzy, ktorzy sie tam na HURAA pojawili :roll: Problem w tym ze nikt z tych co znam sie do takiego kibicowania nie przyznaje :roll: Wszyscy byli z Chelsea 'od zawsze'... tak tak wiadomo!! :wink:
P.P.S. Jestem ciekawy czy ktos w miare kompetentny jest mi w stanie podac jakies sensowne argumenty na to ze sie myle...
Pozdro

Wróć do „Anglia”