Abramowicz

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 18 cze 2005, 9:14

Simin pisze:
fanfci18 pisze:
Byczy pisze:Nie lubie tego goscia tak samo jak tej calej Chelsea...
A nie lubie ich za to ze wyrzucili Barce z LM :)
Takie życie...
Widać jaki jesteś pusty i głupi.no comment
Widze ze kibice Interu popieraja Romka :lol: Slyszalem ze wuj dobrodziej interesuje sie wykupieniem jakiegos wloskiego klubu, ale jezeli juz to byl mowa o Romie, wiec nie ma sie co obawiac - nie posmakujecie jego kabony :lol:
Poza tym wuj dobrodziej ma juz CSKA i Cruzeiro i oczywiscie Chelsea i interesuje sie Deportivo i Roma :roll:
Poprostu tak tego kolesia nienawidze ze to kiniec - mysl, ze pilka to jeden wielki biznes, a poszczegolni zawodnicy to jego zolnierzyki - nie wspominajac juz o uczuciach kibicow... :roll: :roll: :roll:
na tym zakoncze moja wypowiedz, bo dalej lecialyby juz tylko same bluzgi... :evil:
Odpowiem ci tak.Nikt nie karze ci go lubić, jak widzisz jestem kibicem Interu i interesuje mnie Inter.Wiesz zapewne ile kasy na Inter wydał Moratti a jego sukcesy do Puchar UEFA i ostatnio Puchar Włoch.Abramowicz jest w Chelsea 2 lata i już wygrał Premiership, Puchar w Angli, Chelsea 2 razy odpadła w połfinale LM.Oprócz pieniędzy trzeba jeszcze potrafić dobrze je zainwestować.Za to szanuje Abramowicza.(nie neguje jego ciemnych interesów na których się dorobił)
A was(Bayern, Barcelona)boli że przegraliście z jego drużyną.Ale każdy kibic który widział te dwumecze stwierdzi że przegraliście zasłużenie.
A co do ciebie łajzo odwal się od Interu gdyż wasz marny klubik na zadupiu jakim jes tBundesliga nie ma sobie równych a jakby przyszło grać w Premiership, Serie A to trzeba by było grać góra w Pucharze UEFA.
Mentalność Polaków - dobić wszystkich tych którzy się dorobili, zniszczyć jednostki które myślą inaczej.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2005, 9:31 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”