Odpowiem ci tak.Nikt nie karze ci go lubić, jak widzisz jestem kibicem Interu i interesuje mnie Inter.Wiesz zapewne ile kasy na Inter wydał Moratti a jego sukcesy do Puchar UEFA i ostatnio Puchar Włoch.Abramowicz jest w Chelsea 2 lata i już wygrał Premiership, Puchar w Angli, Chelsea 2 razy odpadła w połfinale LM.Oprócz pieniędzy trzeba jeszcze potrafić dobrze je zainwestować.Za to szanuje Abramowicza.(nie neguje jego ciemnych interesów na których się dorobił)Simin pisze:Widze ze kibice Interu popieraja Romkafanfci18 pisze:Widać jaki jesteś pusty i głupi.no commentByczy pisze:Nie lubie tego goscia tak samo jak tej calej Chelsea...
A nie lubie ich za to ze wyrzucili Barce z LM
Takie życie...Slyszalem ze wuj dobrodziej interesuje sie wykupieniem jakiegos wloskiego klubu, ale jezeli juz to byl mowa o Romie, wiec nie ma sie co obawiac - nie posmakujecie jego kabony
Poza tym wuj dobrodziej ma juz CSKA i Cruzeiro i oczywiscie Chelsea i interesuje sie Deportivo i Roma
Poprostu tak tego kolesia nienawidze ze to kiniec - mysl, ze pilka to jeden wielki biznes, a poszczegolni zawodnicy to jego zolnierzyki - nie wspominajac juz o uczuciach kibicow...![]()
![]()
![]()
na tym zakoncze moja wypowiedz, bo dalej lecialyby juz tylko same bluzgi...
A was(Bayern, Barcelona)boli że przegraliście z jego drużyną.Ale każdy kibic który widział te dwumecze stwierdzi że przegraliście zasłużenie.
A co do ciebie łajzo odwal się od Interu gdyż wasz marny klubik na zadupiu jakim jes tBundesliga nie ma sobie równych a jakby przyszło grać w Premiership, Serie A to trzeba by było grać góra w Pucharze UEFA.
Mentalność Polaków - dobić wszystkich tych którzy się dorobili, zniszczyć jednostki które myślą inaczej.